ÜNDER’den Taşkesiği’ne projeksiyon
ÜNDER’den Taşkesiği’ne projeksiyon
3 Ocak 2012 Salı 09:26
Dernekçilik alanında çevresine örnek teşkil eden, İstanbul’da faaliyet gösteren ÜNDER (Ünyeliler Derneği), Çaybaşı Taşkesiği İlköğretim Okulu’na projeksiyon cihazı hediye etti.

Her hafta düzenledikleri Beyoğlu Sohbetleri ile dernekçilik alanında başarı örneği sergileyen İstanbul’da kurulu Ünyeliler Derneği (ÜNDER) kütüphane, okul v.b gibi kurumlara sağladığı teknik alt yapı desteğiyle de dikkat çekiyor.

ÜNDER Başkanı Av. Ahmet Yılmaz, eğitim alanında okullardan gelen taleplere cevap vermeye çalıştıklarını söyleyerek, “Bir kütüphanemize laptop verdik. Bir kaç okulumuza projeksiyon tedarik ettik. Son olarak da Taşkesiği İlköğretim Okulu’na projeksiyon hediye ettik. Gücümüz nispetince eğitim ve öğretime elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz” dedi.

İlküvez Taşkesiği İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Bayır da, ÜNDER’e eğitime verdikleri destek için teşekkür etti.

 

 




YORUMLAR
Bu Habere Yorum Bulunmamaktadır. İlk Yorumu Yapan Siz Olun.