AK Parti Kumru’da Yusuf Yalçuva’yı başkan seçti
AK Parti Kumru’da Yusuf Yalçuva’yı başkan seçti
24 Ocak 2012 Salı 09:21
AK Parti Kumru İlçe Başkanlığı 4. olağan kongresinde Yusuf Yalçuva, ilçe başkanı seçildi.

Erçal Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen kongreye AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Korgan Belediye Başkanı İhsan Güven, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Yukarıdamlalı Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu, Fizme Belediye Başkanı Hikmet Bilü, İl Genel Meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

Kongrede konuşma yapan Milletvekili İhsan Şener, "AK Parti ile birlikte bu millet hizmetlerin, saygının en güzeline layık olduğunu, hem hizmetleriyle hem duruşuyla her beyanıyla ortaya koyan değerli Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın millet aşkından kaynaklı bir devrim yaşadı. Bu değişimi ve bu devrimi biz belki biraz hissediyoruz ama bizden sonraki nesiller iliklerine kadar bunu hissedecekler" dedi.

Mevcut Başkan Hamza Karar'ın parti tüzüğü gereği üç kereden fazla seçilemeyecek olması nedeniyle tek aday Yusuf Yalçuva'nın listesi seçime girdi. Yusuf Yalçuva, 142 oyla Kumru İlçe Başkanı seçildi.

Eski başkan Hamza Karar'a, Milletvekili İhsan Şener tarafından bugüne kadar yaptığı hizmetlerinin anısına bir plaket verildi.

Kongre sonucunda AK Parti Kumru İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: "Abdullah Bayazıt, Mehmet Bilü, Mustafa Köstek, Zekai Sucu, Ahmet Kurudere, Haydar Saltı, Ataman Helvacıoğlu, Murat Yaylak, Ayhan Alpbalta, Recep Derle, Mevlüt Erşaru, Hasan Arınlık, Kenan Yeler, Sebahattin Enucuz, Ferudun Salur, Davut Yılmaz, Murat Serdar, Kenan Günaydın ve Ömer Çekici."

 




YORUMLAR
Bu Habere Yorum Bulunmamaktadır. İlk Yorumu Yapan Siz Olun.