Cafe Evim hizmete girdi
Cafe Evim hizmete girdi
31 Ocak 2012 Salı 10:02
Ünye’de, Cafe Evim adıyla yeni bir kafe daha açıldı. Atatürk Mahallesi Çakırtepe mevkii Ünye Meslek Yüksek Okulu yanında hizmet vermeye başlayan Evim Cafe, törenle açılışı gerçekleşti.

Ünye Atatürk Mahallesi’nde gerçekleşen açılışa CHP Ünye İlçe Başkanı Orhan Bodancı, Ünye Müftüsü Aydın Yığman, Belediye Yazı işleri Müdürü Abdullah Kalafat ile davetliler katıldı.

Müftü Aydın Yığman'ın yaptığı duanın ardından açılış kurdelesi Müftü Aydın Yığman ve CHP Ünye İlçe Başkanı Orhan Bodancı tarafından kesildi.

Cafe Evim’in işletmecisi Özlem Oral, "Gençlerin ve ailelerin oturup dinlenebileceği, soğuk ve sıcak yiyecek ve içeceklerin yer aldığı, ev sıcaklığını aratmayacak bir mekan oluşturmaya çalıştık. Herkesi Evim Cafe'ye bekliyoruz" dedi.

 



ÜNYE Kent Haber
YORUMLAR
Bu Habere Yorum Bulunmamaktadır. İlk Yorumu Yapan Siz Olun.