Ünye de Fatsa Arası gösterimde…
Ünye de Fatsa Arası gösterimde…
2 Şubat 2012 Perşembe 09:38
'Ünye de Fatsa Arası' adlı Türkiye'nin ilk mizah belgesel filmi, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nde izleyicisiyle buluşacak.
5 Şubat Pazar günü akşamına kadar günde 3 kez (14: 00 - 16: 30 - 19: 00 saatlerinde) gösterilecek filmin biletleri, öğrencilere 2 TL, diğer izleyicilere ise 4 TL'den satışa sunulacak.

Yönetmenliğini Esra Alkan'ın yaptığı ve Kültür Bakanlığı destekli Türkiye'nin İlk Mizah Belgesel filmi "Ünye de Fatsa Arası", aralarında sadece 20 km olmasına karşın sürekli çekişme halinde olan Ünye ile Fatsa’nın aralarındaki tatlı rekabeti mizah diliyle anlatıyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in de rol aldığı belgeselde Ünye ve Fatsa eşrafından Ali Poyrazoğlu, Ferhan Şensoy, Kadir İnanır, Mustafa Altıoklar, sanat dünyasını temsil ederken Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Frankfurt Başkonsolosu İlhan Saygılı, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Fatsa Kaymakamı, (şu anda Orhangazi Kaymakamı ise de) belgeselde devlet erkanı adına rol aldılar.

 




YORUMLAR
Bu Habere Yorum Bulunmamaktadır. İlk Yorumu Yapan Siz Olun.