Başarılı Judokalardan Genç’e ziyaret

2024 Yılı Türkiye Judo Şampiyonlarında dereceye giren sporcular, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

Spor 8.05.2024 10:33:00 244 0
Başarılı Judokalardan Genç’e ziyaret

2024 Yılı Türkiye Judo Şampiyonlarında dereceye giren sporcular, Judo İl Temsilcisi Yakup Davutoğlu, judo antrenörleri Serkan Türker, Suat Akman, Rümeysa Yayla, Batuhan Yurdakul, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret ettiler.

 Ordu Judo İl Temsilcisi Yakup Davutoğlu “Müdürümüzü judo camiası olarak ziyarete geldik, çocuklarımızı ödüllendirdiler. Müdürümüze judo branşına desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda onun desteklerini yakinen görüyoruz ve hissediyoruz. En son Eren kardeşimiz Ordu ilinde yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında 66kg da Türkiye şampiyonu oldu. Daha önce Zeylin okul sporlarında, Nilda ve ilimizde yapılan Türkiye Şampiyonasında 3. Oldu. Herkese teşekkür ediyorum.” dedi

Judo Antrenörü Suat Akman” İl Müdürümüze, Valimize, Federasyon Başkanımıza ve Bakanımıza verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. İlimizde yapılan Türkiye Judo Şampiyonasında Ünye’den Sporcumuz Eren Genç 66kg Türkiye birincisi oldu. Tabi il müdürlüğümüzün verdiği imkanlar dahilinde hem sporcu eğitim merkezi sporcumuz Türkiye şampiyonu oldu. Deniz Ebrar okul sprolarında üçüncü oldu. Milli takım kampından olan Gülsüm Ağaç Saraybosna’da yapılan Avrupa Kupasında üçüncü oldu. Şivan Umut Polat öğrencimiz okul sporlarında o da 66kg da o da üçüncü oldu. Verdiği desteklerden dolayı müdürlerimize, bakanımıza ve federasyon başkanımıza hepsine teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ 2024 yılında Türkiye Judo Şampiyonlarında dereceye giren sporcularımızı, antrenörlerimizi ve il temsilcimizi il müdürlüğümüzde ağırlıyoruz. Mutluyuz çünkü odamız madalyalarla doldu. Başarılı sporcularımız son olarak ilimizdeki Türkiye Şampiyonasında büyük başarıya imza attılar. 1200 kişinin katıldığı şampiyonada 1 altın bir bronz madalya ile büyük bir başarıya imza atmış oldular. Ordu Judosu her zaman başarılıydı ve başarı grafiğini sürdürüyor. Özellikle ben Türkiye Judo Federasyonu Başkanımız hemşerimiz Sayın Sezer Huysuz’a çok teşekkür ediyorum. Her sene ilimizde bir judo organizasyonu ile beraber ilimizin spor organizasyonları olsun ilimizin ekonomisine olsun büyük katkı sağlıyor. Alt yapıdan sporcu yetiştirme kapsamında Erken Yaşta Judoyla Spor Başla Projesi başta olmak üzere ilimizdeki judo salonlarının sayısın artırılması, spor malzemesine ulaşımın kolaylık sağlanmasından dolayı sayın başkanımıza, bakanlığımıza, Sayın Valimize ayrıca teşekkür ediyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın himayelerinde gençlerimize devletimizin tüm imkânlarını seferber ediyoruz. Özellikle sporcu eğitim merkezinde kalan gençlerimizin her biri ayrı ayrı başarılı olması da devlet imkanlarının ne kadar doğru yere kanalize olduğunu da gösteriyor. Ben bu vesile ile bir kez daha sporcularımızı kutluyorum. Antrenörlerimize ve il temsilcimize teşekkür ediyorum . Çünkü böyle bir başarı grafiğini her sene artırarak devam ettiriyorlar. Sporcularımızın da gelecek hayatlarında da Avrupa, Dünya ve Olimpiyat oyunlarında başarılı olmalarını, ay yıldızlı al bayrağımızı ülkemiz için dalgalandırmasını nasip olmasını diliyorum.”

Sporculara hediyeleri takdim edildikten sonra, hatıra fotoğrafı çekinildiler.


  • Pazartesi 19 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Salı 19.8 ° / 9.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Ordu

20.05.2024

  • İMSAK 03:10
  • GÜNEŞ 04:59
  • ÖĞLE 12:30
  • İKİNDİ 16:27
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:32
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593