Başkan Hilmi Güler mazbatasını aldı

31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden seçilerek güven tazeleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler mazbatasını aldı ve “Bu seçimin kaybedeni yok, kazananı var. Ordu kazandı.” dedi.

Siyaset 15.04.2024 17:10:00 456 0
Başkan Hilmi Güler mazbatasını aldı

Ordu’nun bu 5 yılda bambaşka bir noktaya ulaşacağını vurgulayan Başkan Güler, “Biz hiç kimseyi ayırmadan çalışmalarımızı yapacağız. Lafla vakit geçirmeden iş yapacağız.” diyerek mesaj verdi. 

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Mehmet Hilmi Güler, İl Seçim Kurulunda gerçekleşen törenle mazbatasını alıp, yeni döneme başladı. 

İl Seçim Kurulu Başkanı Serdal Sağlam’dan mazbatasını alan Başkan Güler, burada yaptığı konuşmada seçim sürecinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 

“Seçimler, barış ve huzur içinde gerçekleşmiştir”

Seçimlerin demokrasi şöleni olduğuna ifade eden Başkan Güler, “Özellikle ülkemizde bağımsız yargının huzurunda yapılan seçimler, barış ve huzur içinde gerçekleşmiştir. Burada Türk demokrasisi ve Ordu’muz çok önemli bir imtihan vermiştir. Bundan dolayı Türk demokrasisini ve bütün unsurlarını kutluyorum.” dedi. 

 “Ordu’muz çok güzel hizmetlere vesile olacak”

Ordu’da yepyeni bir sayfa açarak güzel hizmetler gerçekleştireceklerini vurgulayan Başkan Güler, açıklamasını şöyle sürdürdü: 

“Dünyadaki bütün seçimleri inceleyen biri olarak Türk milletinin oyu, her bireyinin oyu son derece değerli ve aynı zamanda namusu ifade ediyor. Bizde ona uygun olarak namuslu, ahlaklı ve erdemli davranışta bulunarak çok şükür sonunu getirdik ve bu başarılı sonuca ulaştık. Teşkilatımız burada çok önemli bir başarı örneği göstermiştir, hepsine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki bu 5 yıllık emaneti, Allah nasip ederse sizlerle beraber yepyeni bir sayfa açarak devam edeceğiz. Ordu’muz çok güzel hizmetlere vesile olacak. Sizlerin verdiği oylarla veren, vermeyen herkese hizmet ederek ayrım gözetemeyerek bunu göstereceğiz. Ordu, bu 5 yılda bambaşka bir noktaya ulaşacak. Biz hiç kimseyi ayırmadan çalışmalarımızı yapacağız. Lafla vakit geçirmeden iş yapacağız.”

“Bu seçimin kaybedeni yok; kazananı Ordu”

Başkan Güler, seçimlerin kaybedeninin olmadığının ve kazananın Ordu olduğunu da vurgulayarak, şunları söyledi: 

“Bu seçimin kaybedeni yok, kazananı var. Ordu kazandı. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere halkımıza ve ittifakımıza teşekkür ediyorum. 50 yıllık çalışma hayatımdaki tecrübemle bu seçimin çok farklı bir seçim olduğunu gördük. Ama hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ordu’muzun farkı bunu hepimiz iliklerimizde yaşayarak hissedeceğiz ve alçalmadan yükseleceğiz. Ordu bu 5 yılda bambaşka bir noktaya ulaşacak. Biz hiç kimseyi ayırmadan çalışmalarımızı yapacağız. Lafla vakit geçirmeden iş yapacağız.” 

Mazbata törenine AK Parti Ordu Milletvekili, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, AK Parti Eski Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, geçmiş dönem Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, AK Parti İl Başkanı Selman Altaş, AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ünye KENT Haber / Bülten 


  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    10053,52%1,39
  • DOLAR

    32,38% -0,18
  • EURO

    34,76% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2433,87% -0,18
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Ordu

29.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:22
  • ÖĞLE 12:31
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 21:01
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593