Karadeniz’in 1 numarası Ünye Belediyesi Sosyal Tesisleri’ne ziyaretçi akını…

Ramazan Bayramı tatilini memleketi Ünye’de geçiren binlerce vatandaşın durak noktası Ünye Belediyesi Sosyal Tesisleri olurken; tesisler ziyaretçi akınına uğradı.

Aktüel 15.04.2024 11:02:00 784 0
Karadeniz’in 1 numarası Ünye Belediyesi Sosyal Tesisleri’ne ziyaretçi akını…

Ünye Belediyesi Sosyal Tesisleri’nin Karadeniz Bölgesi’nde 1 numara olduğunu ifade eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Vatandaşlarımızın tatil bitiminde tesislerimizden ve şehrimizden memnun kalarak ayrılmaları bizleri de ziyadesiyle memnun etti.” dedi. 

Ünye, Ramazan Bayramı’nda binlerce vatandaşı ağırladı. Bayramın 9 günlük tatille birleştirilmesi nedeniyle gurbetteki vatandaşlar Ünye’ye gelerek sevdikleriyle hasret giderdi. 

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününden itibaren hizmet vermeye başlayan Ünye Belediyesi Sosyal Tesisleri olan Atatürk Parkı, Tilla Kafe, Binicilik Tesisleri ve Asarkaya, vatandaşların uğrak yerlerinden oldu. 

-Tesislerde vatandaşlar doyasıya eğlendi -

Karadeniz’in eşsiz güzelliğini denizden seyretmek isteyen vatandaşlar Tilla Kafe ve Atatürk Parkı’nı tercih ederken, macera tutkunlarının tercihi ise Binicilik Tesisleri oldu. Dev salıncak ve zip-line ile heyecan dolu anlar yaşayan çocuklar ve büyükler, daha sonra at binerek bayramda farklı aktiviteler gerçekleştirdi.

-Trafik Eğitim Pistinde eğlenerek öğrendiler -

Bayram ziyaretlerinin ardından Trafik Eğitim Pistine gelen vatandaşlar çocuklarına trafik bilincini eğlenceli bir şekilde aktardı. Akülü araçlara binen çocuklar hem eğlendi, hem de trafik ışık ve işaretlerinin yer aldığı pistin keyfini çıkardı. 

-Bol oksijenli bayram için Asarkaya -

Bayram boyunca havaların güzel olmasıyla birlikte Asarkaya Kent Ormanı da doldu taştı.

Piknik ve semaverde çay keyfi yaşamak isteyen vatandaşlar Asarkaya Kent Ormanı’nı değerlendirdi. Çocuklar aktivite alanlarında eğlenirken, yetişkinler ise yürüyüş yolunda stres attı. 

Vatandaşların bir diğer mekânı ise Asarkaya’da yer alan Panorama Restoran oldu. Panorama Restoran, Ünye ve Karadeniz manzarası eşliğinde sevdikleriyle vakit geçirmek isteyen vatandaşların tercih ettiği mekân oldu. 

Başkan Tavlı, “Yaptığımız yeniliklerle vatandaşlarımız keyifli tatil geçirdi”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, bayram süresince Ünye’de herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını belirterek, “Bayram tatilinin 9 gün olması, hem yurt genelinde, hem de yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın Ünye’ye gelmesine vesile oldu. Bu süreçte biz de Ünye Belediyesi olarak tüm ekibimizle birlikte vatandaşlarımızın tatilini en güzel şekilde geçirmeleri için gayret gösterdik. Tatil süresince herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık.” ifadelerini kullandı. 

Ünye Belediyesi Sosyal Tesisleri’nin Karadeniz Bölgesi’nde 1 numara olduğunu ifade eden Başkan Tavlı, şunları söyledi: 

“Sosyal tesislerimizde yaptığımız yenilikler ve ilavelerle tesislerimiz Karadeniz’de 1 numara oldu. Vatandaşlarımızın tatil bitiminde tesislerimizden ve şehrimizden memnun kalarak ayrılmaları bizleri de ziyadesiyle memnun etti. İnşallah yaz tatilinde de bu memnuniyetin artması için gayret edeceğiz.” 

ÜNYE KENT HABER 

 

 


  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    10053,52%1,39
  • DOLAR

    32,38% -0,18
  • EURO

    34,76% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2433,87% -0,18
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Ordu

29.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:22
  • ÖĞLE 12:31
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 21:01
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593