Ordu muhalefetle kazanacak

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Av. İrfan Demir, İYİ Parti Genel Başkanı Fatsalı Müsavat Dervişoğlu’nun A takımında biri Ünyeli olmak üzere 4 Ordulu ismin olduğunu belirterek, “Ordu kazanacaksa muhalefet sayesinde kazanacak.” dedi.

GÜNDEM 30.04.2024 09:00:00 552 0
Ordu muhalefetle kazanacak

İrfan Demir, Genel Başkan Dervişoğlu ile birlikte Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Üyeleri Ünyeli Demet Tekdemir, Enver Yılmaz ve Rıdvan Yalçın’la birlikte Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Üyeliğine Zeki Bulgan’ın seçilmesinin Ordu’ya hizmet ve yatırımların daha hızlı gelmesi için bir şans olduğunu vurguladı.

“İktidarların en çok çekindiği bölgeler muhalefetin güçlü olduğu yerlerdir. Muhalefetin güçlü olduğu yerlerdeki hizmet alanı genişler” ifadesini kullanan Başkan Demir, “Yani Ordu kazanacaksa, muhalefet sayesinde kazanacak. Önümüzdeki süreçte de bunu etkin bir şekilde göreceğiz.” dedi.

Demir, Dervişoğlu ile birlikte İYİLER hareketinin çok daha büyük başarılara, zaferlere imza atacağına inandığını vurguladı.

 

İYİ Parti Ünye ilçe Başkanı Av. İrfan Demir, Ünye Kent Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, İYİ Parti 5. Olağanüstü kongresini değerlendirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Fatsalı Müsavat Dervişoğlu’nun A takımında biri Ünyeli olmak üzere Ordulu 3 GİK Üyesi, 1’de Merkez Disiplin Kurulu Üyesi olduğunu belirterek, “Kazanan Ordu olacak” dedi.

Demir, Dervişoğlu’nun ekibine Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Üyeleri Ünyeli Demet Tekdemir, Enver Yılmaz ve Rıdvan Yalçın’la birlikte, Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Üyeliğine Zeki Bulgan’ın seçildiğini söyledi.

Kongrede Ünye’yi 2,  Ordu’yu 11 delege ile temsil ettik

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Av. İrfan Demir, 5. Olağanüstü Kongrede 2’si Ünyeli olmak üzere Ordu’dan 11 delegenin oy kullandığını belirterek, şunları söyledi:

 “Yerel seçimlerin ardından Genel Başkanımız Meral Akşener ‘Bunun bedelini ben öderim’ şeklinde açıklama yapmıştı. Veda konuşmasında da bunun altını çizdi. Çok hoş bir cümle ile dedi ki ‘Başarı herkesindir ama başarısızlık yetimdir, kimse sahip çıkmaz. Bu başarısızlığa ben sahip çıkıyorum. İYİ Parti’yi de sizlere emanet ediyorum’ diyerek konuşmasını sonlandırdı ve ardından çok heyecanlı bir kongre yaşadık. Kongrede Ordu’nun 11 delegesi vardı. Ünye’den ben ve önce ki dönem Başkanımız Feryal Çuhacı olmak üzere 2 delege olarak kongrede Ünye’yi temsil ettik.”

“Müsavat Dervişoğlu Genel Başkan olarak İYİ Partililerin teveccühünü aldı”

Kongrenin çekişmeli geçtiğini belirten Başkan İrfan Demir, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun partililerin teveccühünü aldığını vurgulayarak,  “4 Adaylı bir kongremiz, 3 adayımız arasında çekişmeli, heyecanlı geçti.  3. tura kadar devam eden kongre sonucunda hemşerimiz, geçmiş dönemde Genel Başkan Yardımcılığı da yapmış olan İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu Genel Başkan olarak İYİ Partililerin teveccühünü aldı. Biz de bir hemşerimizin Genel Başkan olmasından büyük bir mutluluk duyduk.” dedi.

Müsavat Dervişoğlu’nun birleştirici bir kişiliğe sahip olduğunu vurgulayan ve mücadeleci bir insan olduğunu ifade eden Demir, İYİ’ler hareketinin büyük zaferlere imza atacağını vurgulayarak, şunları söyledi:

“Müsavat beyi geçmişten bu yana tanıdığımız, teşkilatları iyi tanıyan, birleştirici bir kişiliğe sahip olduğunu biliyorum. Dolayısıyla İYİ’ler hareketi çok daha büyük başarılara, zaferlere imza atacağına inanıyorum. Müsavat bey gençliğinden bu yana gerçekten çok sevilen, sayılan, mücadeleci bir insandır. Geçmişinde Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı’ndan tutun, MHP’de Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye karşı Genel Başkanlık mücadelesi yapabilmiş nadide insanlardan biridir.”

-A takımında 1’i Ünyeli, Ordu’dan 4 isim - 

İYİ Parti Genel Başkanı Fatsalı Müsavat Dervişoğlu’nun ekibinde 1’i Ünyeli Ordulu 4 kişinin olduğunu da aktaran İrfan Demir, şunları söyledi:

“İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Enver Yılmaz beyin bundan sonra ki dönemde de İYİ Parti çatısı altında siyasete devam etmeye karar vermiş olması ve Genel İdare Kurulu’na da girmekle daha üst görevlere geleceği umudunu taşıyorum. İyilik hareketine çok güzel bir kazanım olduğunu düşünüyorum.

Genel İdare Kurulumuzda Enver Yılmaz, Rıdvan Yalçın aynı zamanda Ünyeli hemşerimiz Demet Tekdemir var. Ünyeli Torunoğlu ailesinin bir ferdi olan Demet Tekdemir, İstanbul seçimlerinde Şile Belediye Başkanı adayı olarak seçimlere katılmıştı. Şuanda Genel İdare Kurulu’nda (GİK) 3 tane Ordulu hemşerimiz var. Bununla birlikte Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Üyeliğine Zeki Bulgan seçildi.  1’i Ünyeli, üçü Ordulu ve Genel Başkanımız Fatsalı.  Gerçekten geniş bir yelpaze ile Ordu temsil edilmekte.”

-“Kongrede duygusal anlar da yaşadık”-

Kongrede 31 Mart Yerel Seçimlerinde Ordu olarak verdiğimiz mücadelenin takdire şayan olduğunun ifade edilmesinin kendilerini onurlandırdığını ifade eden İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Av. İrfan Demir, “Kongrede bazen duygusal anlar da yaşadık. Biz Ordu’dan geldik, Ordu delegesiyiz dediğimizde çevremizde bulunan delege ve partili arkadaşlarımızın tamamı Ordu’nun yerel seçimlerde hakkının yendiğini, mağdur olduğunu ama mücadelemizin de takdire şayan olduğunu vurguladılar. Gerçekten büyük bir ayrıcalık yaşadık. Buruk bir sevinçti belki. Ama Ordu’nun hakkının yendiği noktasında bütün Türkiye’nin hem fikir olduğunu gördük.” dedi.

-“Ordu kazanacaksa muhalefet sayesinde kazanacak” -

“İktidarların en çok çekindiği bölgeler muhalefetin güçlü olduğu yerlerdir. Muhalefetin güçlü olduğu yerlerdeki hizmet alanı genişler.” diyerek Ordu’nun muhalefet sayesinde kazanacağını vurgulayan İrfan Demir, şunları söyledi:

 “22 yıllık AK Parti döneminde Ordu siyasetinde maalesef ki sadece AK Parti rüzgarı esti. Dolayısıyla da Ordu AK Parti’nin tabiri caizse kalesiydi. Kalesi olması hesabıyla da hizmetlerin gelişinde aksamalar oldu. Bazı hizmetler yok sayıldı ve maalesef yatırımlarda geri kaldık. Ancak güçlü muhalefetin olduğu yerde muhalefetin sesi ne kadar çok çıkarsa, orada hizmetlerin daha hızlı ve yaygın bir şekilde geleceğine inanıyorum. Yani Ordu kazanacaksa muhalefet sayesinde kazanacak. Önümüzdeki süreçte de bunu etkin bir şekilde göreceğiz. Ordu güçlü bir muhalefet lideri Müsavat Dervişoğlu, güçlü bir Enver Yılmaz, Rıdvan Yalçın mutlaka ve mutlaka hizmetlerin gelmesinde hızlanmasında bütün bölgeye yaygınlaşmasında Ordulu için güzel bir adım olarak değerlendiriyorum.”

Ünye Kent Haber


  • Cuma 17.7 ° / 7.9 ° false
  • Cumartesi 19.3 ° / 10.3 ° false
  • Pazar 18 ° / 8.8 ° false
  • BIST 100

    10561,53%2,34
  • DOLAR

    32,25% -0,07
  • EURO

    34,99% -0,25
  • GRAM ALTIN

    2477,57% 0,47
  • Ç. ALTIN

    3972,51% 0,54

Ordu

17.05.2024

  • İMSAK 03:14
  • GÜNEŞ 05:02
  • ÖĞLE 12:30
  • İKİNDİ 16:26
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:28
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593