“Yalanlar ve iftiralar yapanlar sandığa gömülmüşlerdir”

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonrası Cumhur İttifakı’nın adayı olarak AK Parti’den Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen M. Hilmi Güler, “Seçim sürecinde algılar, yalanlar ve iftiralarla manipülasyon yapmaya çalışanlar san

GÜNDEM 3.04.2024 14:41:00 986 0
“Yalanlar ve iftiralar yapanlar sandığa gömülmüşlerdir”

“Ordu’dan kovulanlar, şimdi de Ordulu hemşehrilerimizin iradesi ile siyasetten de kovuldular.” diyen Güler, Orduluların müsterih olmasını, vatandaşların kullandığı bütün oylara sahip çıktıklarını ve çıkmaya da devam edeceklerini vurguladı.

“Ordu’da tüyü bitmemiş yetimin hakkını çalanlar, şimdi de Ordu halkının sandıkta gösterdiği iradeyi çalabileceklerini zannediyorlar.” diyerek İYİ Parti’nin adayı Enver Yılmaz’ı eleştiren Güler, Ordu halkının kararlı desteğiyle ortaya çıkan seçmen iradesine yönelik yapılan iftiralar ve karalama çalışmalarına yönelik yasal yollara başvuracaklarını açıkladı.  

Güler, “Seçim süreci boyunca defalarca yalan söyleyen, söylediği tüm yalanları çürütülen, kendisi hakkındaki hiçbir iddiayı ve şaibeyi açıklayamayan malum şahsın halkı kin ve tahrike sürükleyen yok hükmündeki, çelişkilerle dolu açıklamalarına itibar etmeyeniz.” uyarısı yaptı. 

 

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonrası kesin sonuçlar olmamakla birlikte, Cumhur İttifakı’nın adayı olarak AK Parti’den Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen M. Hilmi Güler, seçim sonrası açıklama yaparak sonuçlara itiraz eden İYİ Parti’nin adayı Enver Yılmaz’a gönderme yaptı. 

-“Mitomani, yalan söyleme hastalığı olarak bilinir” -

Yılmaz’ın yalan söyleme hastalığına yakalandığını ifade eden Güler, “Mitomani, yalan söyleme hastalığı olarak bilinir ve yine ağır bir mitomani vakası ile karşı karşıyayız.” dedi.

“Ordu’dan kovulanlar, şimdi de Ordulu hemşehrilerimizin iradesi ile siyasetten de kovuldular. Hep birlikte şahit olduk.” açıklaması yapan Hilmi Güler, seçim sürecini algı, yalan ve iftiralarla manipüle edilmeye çalışıldığını iddia ederek, şu açıklamayı yaptı:

“Kıymetli hemşehrilerimizin yoğun katılımları ile 31 Mart Yerel Seçimleri, Ordulu hemşehrilerimizin zaferi ile neticelenmiştir.  Seçim sürecinde algılar, yalanlar ve iftiralarla manipülasyon yapmaya çalışanlar sandığa gömülmüşlerdir. 

“Ordu halkının sandıkta gösterdiği iradeyi çalabileceklerini zannediyorlar” 

Ordu’da tüyü bitmemiş yetimin hakkını çalanlar, şimdi de Ordu halkının sandıkta gösterdiği iradeyi çalabileceklerini zannediyorlar. 

“Bütün oylara sahip çıktık, çıkmaya da devam ediyoruz” 

Hemşehrilerimizi bilgi kirliliğinden kurtarmak ve demokratik haklarını muhafaza için mecburi bir açıklama yapmak zorundayız.  Ordulular müsterih olsun. Vatandaşlarımızın kullandığı bütün oylara sahip çıktık, çıkmaya da devam ediyoruz.

Ordu halkının kararlı desteği ile ortaya çıkan seçmen iradesine yönelik yapılan iftiralar ve karalama çalışmaları avukatlarımız tarafından incelenmekte olup gerekli yasal yollara başvurulacaktır. Bu tür maskaralıklara asla müsaade edilmeyecektir.

“Malum şahsın, halkı kin ve tahrike sürükleyen yok hükmündeki, çelişkilerle dolu açıklamalarına itibar etmeyeniz”

Seçim süreci boyunca defalarca yalan söyleyen, söylediği tüm yalanları çürütülen, kendisi hakkındaki hiçbir iddiayı ve şaibeyi açıklayamayan malum şahsın halkı kin ve tahrike sürükleyen yok hükmündeki, çelişkilerle dolu açıklamalarına itibar etmeyeniz. Hiçbir söylemi ve açıklaması dün olduğu gibi, bugün de gerçeği yansıtmamaktır. 

“Ordu’da yalanlar değil, gerçekler kazandı” 

Ordu’da yalanlar değil, gerçekler kazandı. Kazanan Ordu’dur. Temiz siyaset Ordu’muza hayırlı olsun. Ordulu hemşehrilerimizin irade beyanı 19 ilçemize hayırlı uğurlu olsun.  Artık bu tiyatrocuları gündemimizden çıkarıyoruz. Bundan sonra durmadan yorulmadan, kimseyi ayırmadan hizmete devam diyoruz. İnanç senin, başarı senin Ordu. Teşekkürler Ordu. İyi ki varsın Ordu.”


  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    10053,52%1,39
  • DOLAR

    32,38% -0,18
  • EURO

    34,76% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2433,87% -0,18
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Ordu

29.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:22
  • ÖĞLE 12:31
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 21:01
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593