
- 17:29 "Bir yumak mutluluk" tebesssüme dönüştü
- 16:00 Pandemi sürecinde Fatsa ve Ünye Devlet Hastanesi büyük bir yük üstlendi
- 13:06 CHP Kadın Kolları ‘Yaşam Hak’ projesini anlatıyor
- 12:50 Özel Hareket Polisinin hazin ölümü!
- 12:43 Kırsal Kalkınma Yatırım destekleri anlatıldı
- 12:18 CHP’den ‘Yaşam Hak’ Projesi..
- 12:12 Yasaktan muaf tutulacaklara yenileri eklendi
- 12:07 Kıranlı, enerji tasarrufuna dikkat çekti
- 11:58 Hamsi avı yasak süresi uzatıldı
- 11:53 Sayman: Eğitim-İş Olarak Uyarıyoruz
- 11:38 Cumhuriyet Mahallesinde 1600 metre sıcak asfalt..
- 11:33 Adıgüzel, Büyükşehir Belediyesi’ni Meclis’e taşıdı
- 17:55 Belediyeler için örnek çalışma!
- 17:34 Ünye Port’a uzanan çalışmalar başladı
- 15:54 İlçe Jandarma Komutanı Gökkan’dan Ünye Kent’e ziyaret
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

Fındık Fiyatı
Filenin Sultanları Kastamonu’yu bekliyor!

Ünye Gücü FK Voleybol Şube sorumlusu Murat Cem Bozkurt, gazetemize yaptığı açıklamada, hedeflerine ulaşmak için her maç için mutlak galibiyet parolası ile sahaya ineceklerini söyledi.
İkinci devrenin ikinci karşılaşmasında Pazar günü Kastamonu Doğa Gençlik Spor’u Ünye’de konuk edeceklerini ifade eden Ünye Gücü FK Voleybol Şube sorumlusu Murat Cem Bozkurt, “17 Ocak Pazar günü Ünye Kapalı Spor Salonunda Kastamonu Doğa Gençlik Spor’u konuk edeceğiz. Daha önce ilk devre 3-0 yendiğimiz bir takım. Fakat Lig’de bütün takımlar da olduğu gibi Kastamonu Doğa Gençlikspor’da da belirli transferler gerçekleşti. Bu sebeple kendi evimizde de olsa zorlu geçecek bir maç olacağı inancındayız.” dedi.
Motivasyonumuz yüksek
Bozkurt açıklamasında, “Karşılaşmanın ne kadar zorlu geçeceğini düşünsek de takım olarak motivasyonumuz şuan gerçekten yüksek. Maça odaklanmış ve galibiyet parolası ile sahaya çıkacak bir takıma sahibiz. Bu karşılaşmamız 2. devrenin 2. karşılaşması yani 10. hafta karşılaşmamamız olacak. Kastamonu karşılaşmamızdan sonra da 6 maçımız kalıyor.”diye konuştu.
Ünye KENT Haber