
- 17:40 Hastane camına çarpan ebabil kuşuna şefkat eli!
- 15:48 Belediye’den, 3 bin kişiye iftar yemeği
- 15:42 Biontech aşısı randevusu alanlar; dikkat…
- 15:35 Kızılay Ramazan çadırlarını kurdu
- 15:26 ÜDH'de göz doktoru hasta kabulüne başladı
- 15:22 19 ilçe trafiğinde yeni düzenlemeleri yapılacak
- 15:15 Adıgüzel’den köy kütüphanesi…
- 14:16 Kazım Tikence, Türkiye Şampiyonu oldu
- 13:28 Atatürk Parkı sezona hazırlanıyor
- 13:13 Tepe, İç Anadolu Belediyeler Birliği’nde
- 13:05 Ordulu ikizler finalde karşı karşıya geldi!
- 13:02 Ordu ‘Yaratıcı Şehirler Ağı’na katılsın
- 12:55 Ünye’de 61 koronavirüs cezası
- 12:21 Afet ve acil durumlarda toplanma alanları belirlendi
- 12:15 Bal Ligi’nin ertelenmesi kınandı
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

Fındık Fiyatı
Kasım Avcı: Nerede kalmıştık!

Kasım Avcı, “Nerede kalmıştık?” diyerek Ünye Gençlik Merkezi Müdürlüğü görevine başladı.
Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe eski Müdür Vekili Kasım Avcı, Ünye Gençlik Merkezi Müdürü olarak atandı. Avcı, Ünye’deki yeni görevine başladı.
1980 Ünye Lisesi mezunu olan Kasım Avcı 1989 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’nden mezun oldu.
1990-2005 yılları arasında ilköğretim ve liselerde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Avcı, 2009 yılında Ordu Üniversitesi Ünye Meslek Yüksek Okulu’na Yüksek Okul Sekreteri olarak atandı. Kasım Avcı, kısa süre sonra buradan, Ordu Üniversitesi Kütüphanecilik ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı’na Şube Müdürü olarak atandı.
Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne vekalet…
2011 yılında Terme Gençlik Hizmetleri ve Spor ile Müdürü olarak atanan Kasım Avcı, geçici görev ile Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne vekalet etti. 2012 yılından bu yana Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor ve Kültür Hizmetleri Şube Müdürlükleri görevlerinde bulundu.
Kasım Avcı, son olarak atandığı Ünye Gençlik Merkezi Müdürlüğü görevine ‘Nerede kalmıştık?’ diyerek başladı.
Kasım Avcı, 27 değişik branşta spor yaptırdı. Erkekler (2003-2004) ve Bayalar (2008-2009) basketbol Bölgesel Liglerde (3.lig) idareci ve antrenör olarak görev yaptı. Ünyespor Kulübü Eski Genel Sekreteri (Profesyonel futbol takımı 2. Lig ), Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Kurucu eski 2. Başkanı, Ünye Hizmet-Der Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı, Ünye Basketbol Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı, Ünye Salon Sporları Adamları ve Kulüpleri Birliği Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü kurucusu ve başkanlığı gibi faaliyetler yürüttü.
Kasım Avcı’nın bitirdiği projeler şunlar, Ünye Atatürk Kapalı Spor Salonu, Ünye İlçe Stadı ve Ünye sentetik sahası ve sosyal tesisleri.
Yeni atanmış memur kadar heyecanlıyım
ÜGM Müdürü olarak göreve başlayan Kasım Avcı gazetemize yaptığı açıklamada, “Daha önce Ünye’de 15 yıl beden eğitimi öğretmenliği ve 7 yılda Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevi yapmıştım. Kısa dönemlerde olsa da Ünye Meslek Yüksek Okulu Yüksek Okul Sekreterliği ve Terme Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü görevi yaptım. Son 9 yıla yakın bir süre ise Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde Sağlık Kültür ve Spor Dairesinde Şube Müdürlüklerinde bulundum. Şuanda geldiğim görevde yapacaklarım üniversitede yaptıklarım ile aynı doğrultuda görevlerdir. Tek fark Ünye’de çalışmak. Ünye ve Ünyeliye hizmet etmek gerçekten güzel ve ayrıcalıklı. Sevgili Ünye’me yeniden hizmet edeceğim duygusu beni yeni memur gibi heyecanlandırıyor. ‘Nerede kalmıştık?’ diyerek görevime başlıyorum.” dedi.
Ünye KENT Haber