
- 16:04 Baba ocağına ateş düştü..
- 17:29 "Bir yumak mutluluk" tebesssüme dönüştü
- 16:00 Pandemi sürecinde Fatsa ve Ünye Devlet Hastanesi büyük bir yük üstlendi
- 13:06 CHP Kadın Kolları ‘Yaşam Hak’ projesini anlatıyor
- 12:50 Özel Hareket Polisinin hazin ölümü!
- 12:43 Kırsal Kalkınma Yatırım destekleri anlatıldı
- 12:18 CHP’den ‘Yaşam Hak’ Projesi..
- 12:12 Yasaktan muaf tutulacaklara yenileri eklendi
- 12:07 Kıranlı, enerji tasarrufuna dikkat çekti
- 11:58 Hamsi avı yasak süresi uzatıldı
- 11:53 Sayman: Eğitim-İş Olarak Uyarıyoruz
- 11:38 Cumhuriyet Mahallesinde 1600 metre sıcak asfalt..
- 11:33 Adıgüzel, Büyükşehir Belediyesi’ni Meclis’e taşıdı
- 17:55 Belediyeler için örnek çalışma!
- 17:34 Ünye Port’a uzanan çalışmalar başladı
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

Fındık Fiyatı
Aybastı’nın 3 mahallesi beton yolla buluşuyor

Çalışmalara Aybastı ilçesinde devam eden ekipler 3 mahalleyi yakından ilgilendiren bağlantı yolunda beton yol çalışmasına devam ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde altyapı ve asfalt çalışmalarının yanı sıra, iklim şartlarının sert olduğu mahalle yollarını da beton yolla buluşturuyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, ilçe mahalle ve grup yolları, program dâhilinde konforlu bir yapıya kavuşturuluyor.
19 ilçede yoğun mesai yürütülüyor
Ordu’nun dört bir yanında ulaşımda konforu sağlamak için çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ilçesinde 3 mahallenin yıllardır beklediği beton yol çalışmasının startını verdi. Cımbıl, Pelitözü ve Karşıyaka mahallelerinde çalışma yürüten ekipler toplamda 3.8 km’lik yol ağında çalışma gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz hafta başlatılan beton yol çalışmasında 1 km’lik kısmı beton yol ile buluşturan ekipler geriye kalan bölümler içinde hummalı bir çalışma yürütüyor. 3 mahalleyi yakından ilgilendiren bağlantı yolunda çalışmalar tamamlandığında mahalle sakinleri konforlu ve modern bir yola kavuşmuş olacak.
Ünye KENT Haber/Bülten