
- 18:18 Belediye’den pazaryerine ücretsiz servis
- 18:03 Ünye Belediyesi’nden liman yapımına destek
- 18:00 Ayhan Kargun toprağa verildi
- 17:54 Liselerden kan bağışına destek..,
- 17:42 Anında müdahale hayat kurtardı
- 17:16 Altınordu’nun imarı ortak akılla şekillenecek
- 17:03 Büyükşehir’den Alevi Kültür Derneğine destek
- 16:59 Jandarma’dan hırsızlara operasyon
- 16:57 ÜNYEPORT start aldı
- 16:45 Jandarma’dan hırsızlara operasyon
- 16:30 Maral; “Pandemi eğitimde fırsat eşitsizliğini derinleştirmiştir”
- 16:20 Başhekim Kutlu’dan, Ecemsu’ya teşekkür
- 16:16 Deva Partisi Ordu İl teşkilatı kuruldu
- 14:19 Ünye’de yetim ve öksüzlerin gönlüne dokundular…
- 14:06 E-Karne Notlarına Nasıl Bakılır?
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

Fındık Fiyatı
Demir Ali için Ünye’den 121 bin lira…

Ünye Merkez Atatürk İlkokulu 2/B sınıf öğrencisi Derin Öztürk, Demir Ali’ye destek olmak için biriken paraları ve bundan sonra birikecek paraları bağışlamak üzere kumbarasını okula getirdi.
-Ünye’den 121 bin 14 lira yardım toplandı -
Yaşama şansı 2 yaşına kadar alacağı 2,4 milyon Euro “Zolgensma” ilacına bağlı olan Demir Ali için 15 Ekim tarihinden itibaren Ünye’nin muhtelif yerlerinde açılan stantlarda toplam 121 bin 14 lira yardım toplandı. Bunun yanı sıra hesap numaralarına direk gönderilen yardımlar da bulunuyor.
-Daralan zaman karşısında mücadele ediyorlar-
Ordu Barosu avukatlarından Ezgi Kara Bayraktar ile İbrahim Kubilay Bayraktar’ın 19 aylık oğlu Demir Ali bebek, doğumundan bu yana minik bedeni ile kas hastalığı olan SMA TİP 1 ile mücadele ediyor.
Ne desteksiz oturabilen, ne de yürüyebilen Demir Ali’nin hayata tutunabilmesi ise ‘Zolgensma’ isimli pahalı ilaca bağlı.Demir Ali bebeğin ailesi, oğullarının hayatta kalabilmesi adına daralan zaman karşısında gerekli olan ilaç için yardım kampanyası başlattı.
-Altınordu, Ünye ve Fatsa’da açılan stantlarla kampanyaya destek -
Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde açılan stantlara vatandaşlar el emeği ile yaptığı ürünleri Demir Ali için bağışlıyor. Yardımseverler ise bu ürünleri stantlardan alarak Demir Ali’ye destek oluyor.
-Ünye Ziraat Odası standında 12 bin 540 lira, 300 Euro ve 50 dolar yardım toplandı -
Yardım kampanyalarına Ünye Ziraat Odası’ndan destekgeldi. Ünye Ziraat Odası seralarında yetişen marullar Orta Çarşı’da odanın kurduğu stantta satışa sunularak, elde edilen kazanç Demir Ali’ye bağışlandı. Ziraat Odası’nın standında bir günlük marul satışından 12 bin 540 lira, 300 Euro ve 50 dolar yardım toplandı.
Diğer taraftan Ünye’de Demir ali için açılan stantlarda toplam 121 bin 14 lira yardım toplandı. Bunun yanı sıra hesap numaralarına gönderilen desteklerin de olduğu öğrenildi.
Demir Ali’nin hayatta kalabilmesi için gereken ilacı almak üzere açılan bağış kampanyası azalan zaman karşısında devam ediyor.
İlkokul 2. sınıf öğrencisinden örnek davranış
Ünye Atatürk İlkokulu 2/B sınıf öğrencisi Derin Öztürk, Demir Ali’ye destek olmak için kumbarasını okula bıraktı.
Kumbarada biriken tüm parasını Demir Ali’nin tedavisine bağışlayan Derin Öztürk’e sınıf arkadaşları, okulun öğrencileri, öğretmenleri ve idareciler de destek oldu.
Okulda herkes işbirliği içinde Demir Ali’nin hayata tutunması için kumbaraya para atarak kampanyaya destek oluyor. Kumbaradan çıkacak tüm bağışların bir süre sonra Demir Ali’ye ulaştırılacağı açıklandı.
Yaşama şansı 2,4 milyon Euroluk “Zolgensma” ilacına bağlı olan Demir Ali’nin zamanı her geçen gün daralıyor.
Ünye KENT Haber