
- 20:27 Müdür Aktürk 2. Sınıf Emniyet Müdürü oldu
- 19:46 Yaşlı adam ölü bulundu
- 18:28 Yaşar Argan’dan Şirin Ünye’ye 61. yıl ziyareti…
- 18:18 Dr. Dilek Gürsoy Ünye Belediyesi’nde…
- 18:13 Ergün ve Cerrahoğlu’ndan 61.yıl ziyareti…
- 18:09 Vali Sonel, Rafting Gençler başlangıç töreninde…
- 17:44 Yunus Veisoğlu vefat etti
- 16:30 Muhammed Enes Sünnet oldu
- 16:17 SMA hastası Fatma Zehra’ya destek…
- 16:07 Çakırtepe MTAL’de TÜBİTAK Fuarı açıldı
- 15:58 Asarkaya, sezonu yoğun katılımla açtı
- 15:48 Ünye Futbol Kulübü: 8 - Ünye 1957 Spor: 0
- 15:36 Tosun’dan Şirin Ünye’ye 61. Yıl Ziyareti…
- 14:43 Divanev, Gürsoylu imzasıyla Ünye’de…
- 14:39 Ordu Kitap Fuarı’nda yazarlar geçidi
Hal zabıtasından sıkı denetim

Hal zabıta ekipleri il genelinde yaptığı denetimlerde sebze ve meyvelerin üretiminden nihai tüketimine kadar devam eden sürecini takip ediyor.
Ticaret Bakanlığı hal kayıt sistemi üzerinden yetkili personellerce yapılan kontroller ile satışa sunulan ürünlerin bildirimleri, ürün künyeleri faturaları incelenerek kayıp ve kaçak satışları önlenirken halkın sağlıklı ve taze ürün satın almaları sağlanıyor.
Bu kapsamda 2021 yılında yapılan denetimlerde 7 bin 418 işyeri, pazar tezgâhı ve araç üstünde satış yapan seyyar satıcı denetleyen ekipler, bildirimleri, ürün satış künyelerinin olmadığı tespit edilen 136 esnafa yasal işlem uyguladı.
Ekipler denetimlerine 19 ilçe merkezi ve bu ilçelere bağlı mahalle ve geçiş yolları üzerinde devam ediyor.
Ünye KENT Haber./Bülten