Merhaba Arkadaşlar
Bir müddet önce ani bir rahatsızlık nedeni ile Ünye Devlet Hastanesi yoğun bakım ve normal serviste ve Ünye’den sonra İstanbul Gülhane Askeri Tıp Akedemisi’nde geçirdiğim günler sonucu eski sağlığıma kavuşmuş olarak aranıza ve Ünye’deki çalışmalarıma dönmüş bulunuyorum.
Kaderde tekrar görüşmek varmış.
Bütün dostlarıma yeniden merhaba…
Rahatsızlığım süresince Ünye Devlet Hastanesi’nin bütün olanaklarını seferber eden: Baştabip Opr. Dr. H. Yalçın Büyükkarabacak ve yardımcılarına, beni yeniden hayata döndüren sevgili doktorum genç Nöroloji Uzmanı Dr. Burcu Ertuğrul Vardar’a minnet ve şükranlarımı huzurlarınızda bir daha tekrarlıyorum.
Yakın ilgilerini esirgemeyen telefon, telgraf, facebook, twitter ve Ünye Gönüllüleri İnternet Grubu kanalıyla yazan, gazeteye gelen, çiçek gönderen, hastanede bizzat ziyaret eden bütün sevenlerimin ve güzel dostlarımın dualarıyla bugün yeniden aranızdayım. Sayelerinde hayata tutunduğum, isimlerini tek tek yazamadığım siz güzel insanlara teşekkür eder, minnet ve şükranlarımı sunarım.
Ünye Devlet Hastanesi’nin başarılı hemşire ve diğer kadrolarına, Ünye Sağlık Meslek Lisesi’nden gelen stajyer kız ve erkek öğrenciler ve onların müdürleri Sayın Mustafa Terzioğlu’na teşekkür ederim. İlk teşekkürümde adını unuttuğum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Çöp ve diğer dostlarıma özür diler, teşekkür ederim.
Aynı gün İstanbul’a çocuklarıma haber veren Kadir Dokgöz’e ve onlara yardımcı olan tanıdık, dost ve akrabalarıma ve arkadaşlarıma, Ünye ve Ortaçarşı esnafına, Orta Çarşı Çocuklarına teşekkür ederim.
Yattığım odaya sığmayan çiçekleriyle odayı çiçek bahçesine çeviren çok değerli dost, tanıdık ve arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Ünye dışından, Türkiye dışından, Norveç, Almanya, İsviçre, Avusturya, Fransa İspanya, Lübnan ve Amerika’dan telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten Türk ve yabancı dostlarıma teşekkür ederim.
Haklarında bazen çok sert yazılar yazdığım, çok sert eleştirdiğim fakat onlarla hiçbir şahsi sorunun olmayan insanların gösterdikleri olgunluk hoşgörüye, çiçek göndererek, telefon ederek veya yoğun bakım odasının kapısına bekleyerek ilgilerini esirgemeyen o asil insanlara teşekkür ederim.
Yılbaşı gecesi beni hastane odalarında yalnız bırakmayan Ünye Düzköy’den minik Beyza’ya ve isimlerini bilmediğim arkadaşlarına, yemek servisleri ile karnımızı doyuran Oral Yemek Servisine teşekkür ederim.
Hastalığım süresince beni en çok arayan Aytaç Koçkan Hanımefendiye, her gün gelerek, gelemediği zamanlarda arayarak yalnız bırakmayan manevi kızlarım Songül ve Seda’ya, Fahri Dinç’e, Günal Özer Us’a, İstanbul’da bulunduğum süre içinde her akşam arayan Rasim Öndersev’e, beni ambulansa kadar götüren Ömer Çayırezmez ve Ecz. Dr. Turgay Güven’e, büyük emekleri geçen Doğum Bölümü Hemşiresi akrabam Saniye Karaduman’a, çocuklarım Hasret Bengü ve Berkhan Çağlar Karaduman’a teşekkür ederim.
Beni rahatsızlığımın hiçbir safhasında yalnız bırakmayan gazetem, Genel Koordinatör İsmail Öztürk, Sahibi Ali Öztürk, Genel Yayın Yön. Musa Özgür Kıroğlu, Yazı İşleri Müdürü Hacer Coşkun ve sayfa sekreteri Hülya Koç’a teşekkür ederim.
Ünye Gönüllüleri İnternet Grubundaki tüm arkadaşlarıma, yazarak haber soran geçmiş olsun dileklerini ileten değerli dostlarıma, Lübnan’dan değerli dostum büyükelçi Hüseyin Yurtsever’e Washington’dan Amerika’nın sesi Radyosu Türkçe Sorumlusu Mehmet Kavaklıoğlu’na teşekkür ederim, sizlerin duaları sayesinde yeniden aranızdayım.
Tamamını hazırlayıp baskıya verdikten sonra rahatsızlandığım yöre ve kent kültürü dergimiz Canik Dergisinin en başarılı sayısı olan 12 ci sayısı nedeniyle bizi kutlayan çok değerli okuyucularımıza teşekkür ederim
Kimseye kırgın ve dargın değilim, kimseyle kişisel bir sorunum yoktur.
Rahatsızlığımın herhangi bir şekilde Ünye’de kaldığım süreçle ve köşe yazılarımla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.
Kaderde böyle yazılıymış.
Hepinizi çok seviyorum.
Kaldığımız yerden devam.