10 Aralık 2008 Pazar
ALİ ÖZTÜRK
WEB SAYFAMIZ HİZMETE GİRDİ.
3 Kasım 2008 tarihinde yayın hayatına başlayan günlük gazetemiz ÜNYE Kent için hazırlanan internet sitesi hizmete girdi.

 

3 Kasım 2008 tarihinde yayın hayatına başlayan günlük gazetemiz ÜNYE Kent için hazırlanan internet sitesi hizmete girdi.

Dünyanın her yerinden www.unyekent.com internet adresinden ulaşabileceğiniz ÜNYE Kent Gazetesi’nin çıktığı günden bu zamana bütün sayılarına internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

Bundan böyle her gün gazetemizi internet sitemizden takip edebilir, haberler ve köşe yazılarıyla ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Saygıdeğer okurlarımız, ilerleyen zaman içinde sitemizden yapacağımız görüntülü haberlerle, haberleri canlı izleme imkanına da kavuşmuş olacaklar.



Bu Haber 616 Kişi Tarafından Okundu.
YORUMLAR
Başlık : memnuniyet Tarih : 31 Aralık 2008 / Pazar Üye Adı :erta? yan?k
slm ben ist ümraniye den hersabah kendi günlük gazetemi okumadan ilk önce inter netten sizin haberlerinizi okurum başarılarınızın devamını dilerim
Başlık : bravooo Tarih : 4 Aralık 2008 / Pazar Üye Adı :
Ali Bey çok güzel bir sayfa İlgi ile takip ediyorum tebrikler emeği geçenlere selamlar Fatma Canbulat Erdem
BU YAZARIN DAHA ÖNCEKİ YAZILARI