Tarih: 27.09.2018 18:45

Ordu birincisi Ünye Halk Eğitim yine iddialı!

Facebook Twitter Linked-in

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Egitim Merkezi Müdürü Mustafa Erdogan, gazetemiz muhabirine yaptigi açiklamada, merkezin 2017-2018 egitim ve ögretim yilini çok yogun ve verimligi geçirdigini, bunun da Ordu'da nüfusa oranla en fazla kurs açan ilçe olarak birincilik getirdigini hatirlatarak, "Altinordu ve Fatsa'daki halk egitim merkezleri bizim gerimizde.  Biz 126 bin nüfusta bin 229 tane kurs açiktik ve yaklasik 25 bin 300 civarinda kursiyere ulasmisiz." dedi.

Bu yil daha fazla kurs ve kursiyere ulasmayi hedeflediklerini belirten Erdogan, "Bu dönem hedeflerimiz yine daha ileri gitmek. Bu dönem kurslarimizi çesitlendirmek istiyoruz. Vatandaslarin istegine bagli ve katilimla çesitliligi arttiracagiz. Halk Egitim Merkezlerini vatandaslarimiz tanimali, bunun için de çalismalarimizi yürütüyoruz. Bu yil daha fazla kurs ve kursiyere ulasacagimizi düsünüyorum." diye konustu.

2018-2019 egitim ögretim dönemi için Ünye Halk Egitim Merkezi Müdürlügü'ne Ingilizce Ögretmeni geldigini belirten Mustafa Erdogan, "Ingilizce Ögretmeni anlaminda sikinti yasiyorduk, bu sorun asildi."dedi.

Erdogan, ayrica, bu yil yine Nuriye Mahallesi'ne devlet tasimasi ile zihinsel engelli kursu düzenlenecegini de sözlerine ekledi.

Ünye KENT Haber




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —