Avrupa Spor Şehri Altınordu’da, 4 gün E-Spor Valorant Turnuvası heyecanı yaşandı.
Altınordu Belediyesi öncülüğünde, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuva, 23 Temmuz Çarşamba günü takım kontrolleri ve kura çekimiyle başladı. 10 takımın yer aldığı turnuvada 5’er kişilik takımlardan oluşan 50 sporcu kıyasıya mücadele etti.
Turnuva boyunca elemeler nefes keserken, final karşılaşmaları 29 Temmuz Salı günü yapıldı. Büyük çekişmeye sahne olan finalin ardından düzenlenen ödül töreninde kazanan takımlara ödülleri takdim edildi. Ayrıca, turnuvaya katılan sporculara katılım belgesi verildi.
Köleoğlu: gençlerimizin dijital dünyadaki yeteneklerine alan açıyoruz
Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Doğan Köleoğlu, gençlerin e-spor gibi çağın dinamiklerini yakalayan alanlarda kendilerini geliştirmesinin önemine vurgu yaparak, şunları söyledi:
“Gençlerimizin çağın gereksinimlerine uygun şekilde kendilerini ifade edebilecekleri alanlar oluşturmayı önemsiyoruz. Bu anlayışla düzenlediğimiz Ödüllü E-Spor Valorant Turnuvası, gençlerimizin dijital dünyadaki yeteneklerini ortaya koydukları, aynı zamanda ekip ruhu ve stratejik düşünme becerilerini sergiledikleri keyifli bir organizasyon oldu. Turnuva boyunca yaşanan rekabet, centilmenlik ve mücadele bizleri fazlasıyla memnun etti. Tüm katılımcı gençlerimize, turnuvanın organizasyonunda emeği geçen ekip arkadaşlarımıza ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz.”
Ünye Kent / Haber Merkezi
14155,46%0,76
42,69% 0,23
50,15% 0,06
5897,70% 0,71
9533,17% 2,62
Ordu
13.12.2025