Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Akkuş İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Gümüş ile birlikte Akkuş Ahmet Cürebal Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette Okul Müdürü Talha Mercimek’ten okulun çalışmaları hakkında bilgi alındı, sınıflar gezilerek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet edildi.
Başkan Demirci, “İlçemizde mesleki eğitimle gençlerimizi hem hayata, hem de iş dünyasına hazırladığımız Akkuş Ahmet Cürebal Mesleki Eğitim Merkezimizi ziyaret ettik.” dedi.
Mesleki eğitim merkezinin geleceğin ustalarını yetiştirmede önemli bir görev üstlendiğini vurgulayan Demirci, gençlerin becerilerini geliştirmeleri için belediye olarak desteklerinin devam edeceğini kaydetti.
Ziyaret, eğitim alanındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve gençlerin mesleki eğitimine verilen önemin bir göstergesi olarak değerlendirildi.
Ünye Kent / Ömer Güney
9486,56%0,12
39,23% -0,03
44,90% 0,44
4188,96% 0,30
6833,74% 0,00
Ordu
09.06.2025