Fiyatın plakası 52, alımın plakası 40…

Fiyatın plakası 52, alımın plakası 40…

İyi Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağaoğlu, fındık fiyatının 52 TL olarak Ordu plakasına göre açıklandığını, ancak 40 TL’den Kırşehir plakasına göre alım yapıldığını söyledi.

İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağaoğlu yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Devlet ciddiyetiyle bağdaşmayacak bir tarzda, bilimsel çalışmadan uzak bir beyanla fındığın fiyatının oldu bittiye getirilerek açıklanmasının öncesinde üretici diye bahsedilen ve sonradan AKP’nin ilçe yönetiminde görevli olduğu anlaşılan kadının Erdoğan’ın “Fındık kaç para olmalı?” sorusuna  ‘Ordu plakası olsa iyi olur’ cevabı vermesi Erdoğan’ı güldürmüş ama üreticiyi küstürmüştür.

Ülkeyi yöneten irade mahsulün kaderiyle oynuyor

İktidarın, Ordu’nun plaka numarası 52 üzerinden fındığın taban fiyatını açıklamasıyla, üretici daha mahsulünü harmana indirmeden serbest piyasada fındığın alım fiyatı, Kırşehir’in 40 olan plakası üzerinden işlem görmeye başladı bile.”

Ünye KENT Haber/Bülten