Hastalara en iyi hizmet için Acil Servis ekibiyle toplanıldı

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Coşkun, acil servis hekimleri ve sorumlu hemşirelerle bir araya gelerek hizmet kalitesini artırmaya yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Sağlık 29.05.2025 10:20:00 1190 0
Hastalara en iyi hizmet için Acil Servis ekibiyle toplanıldı

Dr. Coşkun,  “Her şey hastalarımıza en zor anlarında daha iyi hizmet sunabilmek için.” dedi.

Acil Servis ekibiyle verimli toplantı

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Coşkun, hastanede görev yapan acil servis polikliniği hekimleri ve sorumlu hemşirelerle istişare toplantısında bir araya geldi. 

Toplantının oldukça verimli geçtiğini belirten Coşkun, ekip içi iletişim, işleyişte karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde durduklarını ifade etti.

 “Hizmet kalitesini yükseltmek önceliğimiz”

Başhekim Coşkun, acil servisin sağlık hizmetlerinin en kritik alanlarından biri olduğunu vurgulayarak, “Acil servis, hastalarımızla ilk temas kurduğumuz, onların hayatlarına dokunduğumuz yer. Bu yüzden ekip olarak sürekli değerlendirme yapmak, güçlü ve gelişime açık yanlarımızı görmek bizim için çok önemli. Her şey, hastalarımıza en zor anlarında daha güzel ve nitelikli sağlık hizmeti sunabilmek için” dedi.

Ekip ruhu ve süreç yönetimi ön planda

Toplantıda, ekip çalışmasının önemi, hasta güvenliği, hızlı müdahale süreçleri ve hasta memnuniyetini artırmaya yönelik yeni uygulamalar masaya yatırıldı.

Acil serviste görev yapan hekimler ve hemşireler, sahadan gelen deneyimlerini paylaşarak karşılıklı öneriler sundu.

Hasta memnuniyetine vurgu

Toplantının sonunda tüm sağlık çalışanlarına özverili çalışmaları için teşekkür eden Uzm. Dr. Ali Coşkun, “Sağlık hizmetlerinde başarı, güçlü bir ekip ruhuyla mümkündür. Her bir personelimizin katkısı, hastanemizin genel hizmet kalitesine doğrudan yansımaktadır. Hep birlikte daha iyisini başarmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ünye Kent / Haber Merkezi 

  • Cuma 27.2 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26.3 ° / 17.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26.6 ° / 19.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    10331,3%1,61
  • DOLAR

    40,16% 0,21
  • EURO

    46,94% 0,01
  • GRAM ALTIN

    4304,28% 0,49
  • Ç. ALTIN

    6833,05% 0,00

Ordu

11.07.2025

  • İMSAK 03:04
  • GÜNEŞ 04:59
  • ÖĞLE 12:39
  • İKİNDİ 16:38
  • AKŞAM 20:09
  • YATSI 21:56
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593