Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yaptığı açıklamada, ilçede altyapısı tamamlanan Liseler Mahallesi’nde; Şehit Gökhan Demir İlkokulu’nun da bulunduğu Bahri Kaymak Sokak, Asya Sokak, Lise Sokak, Cerrahoğlu 3. Sokak, Barbaros Sokak, iki lise arası ve Arif Nihat Asya Sokak güzergâhlarında asfalt altı malzeme olan TMT serim çalışmalarının yürütüldüğünü bildirdi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle yürütülüyor
Tavlı, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürütülen çalışmaların ardından sokakların kısa süre içerisinde asfaltla buluşacağını ifade ederek, hemşehrilerin daha güvenli ve konforlu ulaşıma kavuşacağını belirtti.
Başkan, “Hemşehrilerimizin aciliyet gerektiren ulaşım sorunlarını hızlı ve kalıcı çözümlerle ortadan kaldırmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Şehrimizin her noktasında hizmet üretmeye devam ediyoruz” diyerek, belediyenin ulaşım altyapısına yönelik çalışmalarının kararlılıkla sürdürüldüğünü vurguladı.
Ünye Kent / Haber Merkezi
14798,38%0,22
43,13% 0,24
50,27% 0,02
6202,41% 0,14
10115,17% 0,42
Ordu
09.01.2026