Önceki dönem Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Akkuş’ta hizmete kazandırılan yeni Gençlik Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Özer, verilen sözün tutulduğunu belirterek Gençlik Merkezi’nin ilçeye uzun yıllar boyunca değer katacağını söyledi.
Yaklaşık 2000 metrekare kapalı alana sahip tesis, gençlerin ve vatandaşların çok yönlü kullanımına olanak tanıyor. Merkezde 200 kişilik konferans salonu, kütüphane, 9 derslik, el sanatları atölyesi, bilgisayar laboratuvarı, müzik atölyesi, sağlıklı yaşam salonu, has oda, rekreasyon alanı ve kafeterya bulunuyor.
Merkezde geniş bir yelpazede eğitimler de sunuluyor. Farklı yaş gruplarına yönelik İngilizce kursları, YKS hazırlık kursları, işaret dili, org, gitar, bağlama, resim, direksiyon eğitmenliği, koro, bilgisayar işletmenliği ve akıl ve zeka oyunları kursları veriliyor.
Özer, bu önemli eserin ilçeye kazandırılmasında destekleri bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a ve Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’ye teşekkür etti.
Ünye Kent / Haber Merkezi
14122,19%0,53
42,69% 0,23
50,16% 0,08
5954,49% 1,68
9533,17% 2,62
Ordu
12.12.2025