Ordu Tabip Odası’nda en başarılı dönem, Ali Coşkun dönemi…

Ordu Tabip Odası’nda ilk kez Altınordu ilçesi dışından seçilerek Başkan olan ve iki dönem yürüttüğü görevini başarılı şekilde sürdüren Uzm. Dr. Ali Coşkun, Ordu’nun tüm sağlık kuruluşları başkan ve temsilcilerinden övgüler aldı.

GÜNDEM 2.04.2024 09:59:00 666 0
Ordu Tabip Odası’nda en başarılı dönem, Ali Coşkun dönemi…

“Şu ana kadar gelmiş geçmiş en başarılı dönem” olarak adlandırılan Ali Coşkun’un Ordu Tabip Odası’na değer kazandırdığını ifade eden sağlık temsilcileri; uyum içinde çalıştıklarını, yapıcı olduğunu ve dolu dolu bir 4 yılın tamamlandığını vurguladılar. 

Ali Coşkun’un herkesi kucaklayıcı tarzda olduğunu, Karadeniz, Doğu Anadolu, İç Anadolu Bölgelerindeki Tabip Odaları ile birlik toplantıları yaparak birlik mesajlarını verdiğini, yapılan toplantılarla özel hastaneleri bir araya getirdikleri ifade edildi. 

Coşkun’un Odayı her anlamda en iyi şekilde temsil ettiği vurgulanarak, sağlık camiasını geliştirip, ufkunu açtığı, fiilen göreve devam edemese bile devam eden arkadaşlarına da yardımcı olacak adımlar atacağı ifade edildi. 

Ordu Tabip Odası’nda ilk kez Altınordu ilçesi dışından seçilerek Başkan olan ve iki dönem yürüttüğü başarılı çalışmalarla Ordu’da ve ülkede adından söz ettiren Uzm. Dr. Ali Coşkun, Ordu’nun sağlık kuruluşları tarafından da övgüyle bahsediliyor. 

Tüzük gereği 3. Dönem için aday olamayan ve 2. Dönemi 27 Nisan 2024 Cumartesi Ordu Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılacak olağan genel kurul toplantısı sonrası yeni başkan ve ekibine devredecek olan Ali Coşkun, geride bıraktığı 4 yılda başarılı çalışmalara imza atarak iz bıraktı.

Ordu’nun sağlık kuruluşları başkan ve temsilcileri, Ünye Kent Gazetesi’ne özel yaptığı açıklamalarda Ordu Tabip Odası’nın Ali Coşkun başkanlığı döneminde en başarılı dönemi yaşadığını vurgulayarak, düşüncelerini ifade ettiler.

ODÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Timur: Tabip Odası’na değer kazandırdı

Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Timur, Oda Başkanı Uzman Dr. Ali Coşkun’un başarılı, anlamlı, güzel ve olumlu bir şekilde görev sürecini götürdüğünü söyledi.

Kendisiyle görev süresi olan iki dönemde uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Dr. Timur, “Ali Coşkun bey bizim meslek olarak da büyüğümüz, ağabeyimiz. Gayet anlamlı, gayet güzel yani uyum içerisinde birlikte çalıştık. Tabip Odası’na değer kazandırdı. İnşallah sonra ki süreçlerde böyle devam eder.” dedi. 

Uzm. Dr. Gürgen: Uyumlu çalıştık

Ordu Devlet Hastanesi'nde 6 yıl başarılı bir şekilde başhekimlik görevini yürüten ve kısa bir süre önce görevden ayrılan Uzman Dr. Atila Gürgen, “Biz kendisinden memnunduk, Ordu Tabip Odası Başkanımız Ali bey ile gayet uyumlu çalıştık. Bir birimize hep destek olduk. Kendisine bu çalışmaları için teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Ordu İl Sağlık Müdürü Tüzün: Hep yapıcı oldu

Ordu İl Sağlık Müdürü Dursun Tüzün,  Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun’un yapıcı olduğunu, hekimlerle ve idarecilerle iç içe iki tarafı da kucaklayıcı çalıştığını vurgulayarak şunları söyledi:

 “Ben Ordu İl Sağlık Müdürü olarak geldiğimde Tabip Odası profilini görünce Uzm. Dr. Ali Coşkun hocayı çok mutlu oldum. Hekimlerle iç içe, idarelerle iç içe, yönetimlerle iç içe yani iki tarafı da çok güzel götürdü. Hep yapıcı oldu, yapıcı eleştirilerde bulundu, yapıcı önerilerde bulundu. Arkadaşça dostça devam ettik. Keşke ikinci döneminin ardından da devam etse. Vatanına milletine bağlı düzgün bir insan. Tabip Odası Başkanlığı’na devam etmesini isterdik. Ama tüzükleri gereği ikinci dönem son oluyor.” 

Tüzün: Birlikte özel hastaneleri bir araya getirdik

Ordu Tabip Odası Başkanı Coşkun ile birlikte başarılı çalışmalara imza attıklarını vurgulayan İl Müdürü Tüzün, “Birlikte Özel Hastaneleri bir araya getirdik. Özel Hastanelerle birlikte ortak toplantılar yaptık. Bu toplantılarda Ordu’nun faydasına çalıştık. Grevlerde vatandaşın yarar ve zararları düşünülerek yapılması gerektiğini arkadaşlara birlikte anlattık. Çoğu grevi Ali ağabey, ‘Bunu desteklemiyorum. Bu vatandaşa zul oluyor, Ordu vatandaşına zararı oluyor’ diye düşündü ve bu konuda destek verdi, çalışmalar yürüttü.” dedi. 

Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ali Yılmaz: Görev yaptığı iki dönemi başarılı buluyorum

Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ali Yılmaz, Uzm. Dr. Ali Coşkun’un görev yaptığı iki dönemi başarılı bulduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Biz Ali Coşkun hocamla uyum içerisinde çalıştık. Kendisini destekliyordum, kendisini de severim sayarım. Ali Coşkun hocamın görev yaptığı iki dönemi başarılı buluyorum. Herkesi kucaklayıcı tarzda, insanların derdini bir şekilde hem topluma, hem de yetkililere ulaştıracak tarzda güzel ifade ettiğini ve desteklediğini düşünüyorum.  Çizgisini bozmadığını düşünüyorum.” 

Ordu Tabip Odası Başkan Yardımcısı ve Ordu Spor Kulüp Doktoru Dr. Baştürk: Şu ana kadar gelmiş geçmiş en başarılı dönemdi

Ordu Tabip Odası Başkan Yardımcısı ve Ordu Spor Kulüp Doktoru Dr. Yücel Baştürk, Uzm. Dr. Ali Coşkun’un başarılı bir Tabip Odası Başkanlığı görevi yaptığını söyledi. 

Kendisinin de önceki yıllarda Ordu Tabip Odası Yönetiminde olduğunu ifade eden Baştürk, en başarılı dönemin bu dönem olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

“Bence şu ana kadar gelmiş geçmiş en başarılı dönemdi. Hem çalışmaları ile hem çocuklara verdiği desteklerle, yarışmalarla, hekimler arası birliği sağlamakla ve Türkiye’deki Tabip Odaları arasında birliği sağlamakla hiç yapılmamış bir şeyi yaptı geçen yıl. Karadeniz, Doğu Anadolu, İç Anadolu Bölgelerindeki Tabip Odaları ile birlik toplantıları yaptı, orada birlik mesajları verildi. Hekimlerin haklarını savunmalarıyla ilgili yerelde ve ulusal siyasi insanlarla çok ciddi görüşmeler yaptı. Hekim haklarını çok ciddi bir şekilde savundu. Ali ağabey çok başarılı bir Tabip Odası Başkanlığı yaptı. En önemlisi de bizim Ordu Tabip Odası’nın Genel Merkeze ciddi borcu varken o borçları temizledik, sıfırladık. O noktada da ekonomik olarak çok ciddi işler yaptı. Ali ağabeye başkanlık görevinin ardından sonra ki süreçte başarılar diliyorum. Çok değerli bir ağabeyimiz, çok değerli bir büyüğümüz. Tüzük gereği seçilemiyor. Ama şundan eminim ki tüzük izin verseydi Ali ağabey tekrar seçilirdi. Ayrıca Ali ağabey gibi bir dostla bir ağabeyle tanıştığım için, çalıştığım için çok mutluyum. Bizim de ufkumuzu çok açtı, çok geliştirdi.”

Akkuş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bayazıt: İşinin hakkını veren bir kişi

Akkuş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Reşit Bayazıt, işini hakkıyla yapan Uzm. Dr. Ali Coşkun’la bağlarının hiç kopmayacağını söyleyerek, “Ali Coşkun hoca gerçekten işinin hakkını veren, herkese yardımcı olmaya çalışan ki herkesten kastım sadece meslektaşları değil, vatandaş ve yönetim kadroları dahil herkes için elinden geleni yapan çok sıcak kanlı bir kişi. Kendisi çok değerli ve çok kıymetli bir insan. Görev süresi sona erse de kendisi ile bağlarımız devam edecek.” dedi. 

Ordu Aile Hekimleri Dernek Başkanı Dr. Yıldırım: Oda temsiliyetini çok üst düzeyde yerine getirdi 

Ordu Tabip Odası’nın yeni dönemi için aday olan Ordu Aile Hekimleri Dernek Başkanı Dr. Ömer Ufkun Yıldırım, Uzm. Dr. Ali Coşkun’un temsiliyet anlamında başarılı bir dönemi yürüttüğünü ifade ederek, şunları söyledi:

“Ali ağabeyin dönemi gayet güzeldi. Tabip Odası’nın temsiliyeti önemlidir öncelikle. Odayı her anlamda temsiliyetini çok üst düzeyde yerine getirdiğini düşünüyorum. Kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve protokol her anlamda temsiliyetini yerine getirdi. Kendisi aktif bir insan ve ben kendisini başarılar diliyorum. Devamında da nasip olursa yeni dönemde biz devam edeceğiz. Yeni dönem için adayız.” 

Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Delier: Başarı ile götürdüğü bu iki dönem için teşekkür ediyorum

Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Alper Delier, “Ali bey çok başarılı bir Tabip Odası başkanımızdı. Kendisi derleyici toplayıcı oldu. Hekimlerle birlikte kırmadan, dökmeden güzel bir süreç oldu. Kendisine başarı ile götürdüğü bu iki dönem için teşekkür ediyorum.” dedi. 

Türk Sağlık Sen Ordu İl Başkanı Zengin: Ali Coşkun hocamız hekimlerin ve sağlık camiamızın hak ve hukuklarını en üst düzeyde savunuyor

Türk Sağlık Sen Ordu İl Başkanı Fatih Galender Zengin, Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun’un hekimlerin ve sağlık camiasının hak ve hukuklarını en üst düzeyde savunduğunu vurgulayarak, “Ali Hocamız aynı zamanda geçtiğimiz dönem aday olarak Fincancı’nın karşısına da çıktı. Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyinde PKK’nın desteklediği bir yönetim var, onun karşısında bir mücadele de yaptı. Biz çalışmalarından ve mücadelesinden memnunuz hocamızın. Ordu Tabip Odası tüm bunlarla Ali hocamız döneminde iyi bir iki dönem geçirdi.” diye konuştu. 

Genel Sağlık-İş Sendikası Ordu İl Başkanı Kayhan: Ordu ilimizde vermiş olduğu mücadelelerden dolayı teşekkür ederiz

Genel Sağlık-İş Sendikası Ordu İl Başkanı Seydahmet Kayhan, “Ordu Tabip Odası başkanlığını iki dönem yürüten, beraber çalışmaktan da büyük onur duyduğum sevgili Ali Coşkun hocamıza her zaman sağlık alanına katmaya çalıştığı değerler ve ayrıca sağlığın bir ekip işi olduğunu unutmadan çalışma arkadaşlarına gösterdiği sevgi, saygı ve nezaketinden dolayı teşekkür ederim. Kendisi Tıbbiyeli Hikmet'i örnek alan değerli bir doktorumuzdur. Özellikle sağlıkta şiddetin önlenmesi adına Ordu ilimizde vermiş olduğu mücadelelerden dolayı da ayrıca teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı. 

Ünye İlçe Sağlık Müdürü Güney: Ali Coşkun, akil bir insandır

Ünye İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Güney, Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun’a mesleğe ve ilçeye kattığı değerler, verdiği hizmetler için teşekkür ederek, şunları ifade etti:

“Ali bey uzun süre İlçemiz Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcılığı ve İlçe Sağlık Grup Başkanlığı (Ünye Sağlık Müdürü) görevlerini başarı ile yürütmüş ve halen Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Başhekimi olarak ilçemize hizmet vermeye devam eden çok değerli bir meslek büyüğümüzdür. Ali bey güler yüzü ve yardımsever kişiliği ile tüm meslektaşlarıyla kolay iletişim kurabilen, meslektaşlarının kendisini rahatlıkla arayabildiği, danışabildiği akil bir insandır. Kendi bilgi, beceri ve donanımını meslektaşları ile paylaşan, birinci basamak sağlık hizmetlerinin önemini çok iyi bilen ve toplum sağlığını koruyucu faaliyetlerde ön sıralarda yer alan bir Hekimdir. 2020 yılından bu yana da Ordu Tabipler Odası Başkanlığı görevini başarıyla yürütmüş ve bu görevi bir başka meslektaşına devretmeye hazırlanmaktadır. Hem mesleğe, hem ilçemize katmış olduğu değerler ve verdiği hizmetlerden ötürü kurumum adına Ali Beye teşekkür eder, hayatında başarıların daim olmasını temenni ederim.” 

Özel Ordu Umut Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Kale: En uyumlu çalıştığım Tabip Odası Başkanıydı

Özel Ordu Umut Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Abdurrahman Kale, “Ali Coşkun hocamız Başkanlığı süresince bize bir ağabey gibi davrandı. Keşke 2 dönem kuralı olmasa devam etse ama elimizden gelen bir şey yok. Birlik beraberlik anlamında gayet iyiydi. Hiçbir sıkıntı yoktu, uyumlu çalıştık. En uyumlu çalıştığım Tabip Odası Başkanıydı. Yolu açık olsun inşallah.” ifadelerini kullanarak Ali Coşkun’a yaptığı hizmetler için teşekkür etti. 

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ateş: Fiilen devam edemese bile devam eden arkadaşların hem önünü açar, hem de yardımcı olur

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Ateş, Uzm. Dr. Ali Coşkun’un çok başarılı bir dönemi tamamladığını belirterek, “Ali Coşkun hocam bizim meslektaşımız olduğu gibi aynı zamanda bir ağabeyimiz. Her türlü sorunda, sıkıntıda hem tıbbi, hem kurumsal, hem de sosyal problemimizde devamlı arkamızda olan birisi. 2 dönem değil 7 dönem dahi Tabipler Odası Başkanlığı görevini yapabilir. Ancak tüzük gereği 2. dönem son oluyor. Ama bu 2 dönemde çok başarılı bir Tabip Odası Başkanlığı görevi yürüttü. Kendisi bu işlerde çok aktif olduğu için işleri özverili, candan ve gönülden yapıyor. Fiilen devam edemese bile devam eden arkadaşların hem önünü açar, hem de yardımcı olur.” dedi.

Ordu Tabip Odası’nda 27 yıldır görev yapan Enver Yüksel: Dolu dolu bir 4 yılı geçirdik

Ordu Tabip Odası’nda 27 yıldır görev yapan Enver Yüksel ise Uzm. Dr. Ali Coşkun başkanlığında dolu dolu bir 4 yılı geçirdiklerini vurgulayarak, “Ali hocamın en büyük özelliği babacan olmasıdır. Birlik ve beraberliğin tesisi için elinden geleni yapar. Ekip ruhu ile çalışır. Kesinlikle kibir yoktur. 24 saat telefonu açıktır. Tanısın tanımasın hiç önemi yok eğer bir kişinin bir problemi varsa bu konuda yardımcı olmak için elinden geleni yapar, destek olur. Bu yönleri ile baktığımızda gerçekten 27 yıla bedeldi. Ali Hocam çok değerli bir insan. Ben kendisi ile çalışmaktan mutluydum, keşke devam etseydi.” ifadelerini kullandı. 

Tüzük gereği yeniden aday olamayan, Ordu Tabip Odası’nda 2 dönemdir yaptığı başarıl çalışmalarla Başkanlık yapan Ali Coşkun, görevi 27 Nisan 2024 Cumartesi Ordu Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılacak olağan genel kurul toplantısı sonrası yeni başkan ve ekibine devredecek. 

ÜNYE KENT HABER


  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 13.2 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 13.2 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54

Ordu

04.05.2024

  • İMSAK 03:35
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:30
  • İKİNDİ 16:22
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:08
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593