Ordu’dan yurt dışına uçuşlar başlıyor

Ordu’dan yurt dışına uçuşlar başlıyor

Sun Express, Pegasus ve Türk Hava Yolları gibi önde gelen havayolu şirketleri, Ordu Giresun Havalimanı'ndan Almanya'nın Düsseldorf ve Münih'e bağlayacak seferler düzenleyecek.

Ordu Giresun Havalimanı, yurt dışı uçuşlarına hazır hale geliyor. Türkiye'nin Karadeniz bölgesinde önemli bir havayolu merkezi olan Ordu Giresun Havalimanı, artık uluslararası uçuşlarla da hizmet verecek.

Sun Express, Pegasus ve Türk Hava Yolları gibi önde gelen havayolu şirketleri, Ordu Giresun Havalimanı'nı Almanya'nın önde gelen şehirlerinden Düsseldorf ve Münih'e bağlayacak seferler düzenleyecek.

SunExpress'in başlatacağı seferler, 4 Haziran itibarıyla haftada bir olmak üzere her Salı ve Çarşamba günleri gerçekleşecek. Salı günleri 21.45'te Düsseldorf'tan Ordu Giresun Havalimanı'na, Çarşamba günleri ise 03.45'te Ordu Giresun Havalimanı'ndan Düsseldorf'a uçuşlar yapılacak.

Pegasus Havayolları ise seferlerine 6 Haziran'da başlayacak. Haftada bir kez, her Perşembe ve Cuma günleri düzenlenecek seferler, Perşembe günleri 21.40'ta Düsseldorf'tan Ordu Giresun Havalimanı'na, Cuma günleri ise 01.15'te Ordu Giresun Havalimanı'ndan Düsseldorf'a gerçekleşecek.

Türk Hava Yolları ise seferlerine 11 Haziran'da başlayacak. Haftada bir kez, her Cumartesi ve Pazar günleri düzenlenecek seferler, Cumartesi günleri 22.20'de Münih'ten Ordu Giresun Havalimanı'na, Pazar günleri ise 03.50'de Ordu Giresun Havalimanı'ndan Münih'e yapılacak.