Orduspor 1967’de yeni dönem başladı. Kulüp, 2025-2026 sezonu öncesinde yeni yönetim kurulunu kamuoyuyla paylaştı.
Yeni yönetim yapılanmasında İsa Akçay Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve gelirken, Kulüp Başkanı unvanı Yasin Şahin’e verildi. Kulübün onur üyeliğine ise Uygun Şahin getirildi.
Yeni yönetim kurulunda As Başkanlık görevlerini Mahmut Akyol (aynı zamanda İcra Kurulu Başkanı), Adem Akça ve Nedim Yalçın üstlendi. Ali Çelik Başkan Vekilliğine, Aziz Özdemir ise Genel Sekreterlik görevine getirildi.
Yönetim kurulunun diğer üyeleri ve sorumluluk alanları ise şu şekilde belirlendi:
Gökhan Yurdakul Başkan Yardımcısı, Önder Asru ve Sezer Turan Reklam ve Sponsor Sorumluları, Engin Şenyurt Altyapı Sorumlusu, Ersun Güney Futbol Şube Sorumlusu, Celil Tomakin Mali İşler Sorumlusu, Bülent Yılmaz Lojistik, Tesis ve İdari İşler Sorumlusu, Ahmet Halis Kaya İstanbul Temsilcisi, Turgut Yücedağ – Sosyal İşler Sorumlusu, Şenol Özcan Taraftar Sorumlusu.
Kulüpten yapılan açıklamada, “Yeni dönemde şehrimizin gururu Orduspor 1967 için omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi. Yeni yönetimin, kulübü daha ileriye taşımak adına kapsamlı çalışmalar yürüteceği kaydedildi.
Ünye Kent / Haber Merkezi
10949,95%-0,04
40,74% 0,10
47,70% 0,33
4396,29% 0,28
7075,44% 0,66
Niğde
14.08.2025