Özel Neşe Erberk Gündüz Bakımevi

Özel Neşe Erberk Gündüz Bakım Evi’nin 49. Şubesi Ünye’de açıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası dolayısıyla açılış, bayram havasında gerçekleşti.

Eğitim 20.04.2024 18:27:00 1475 0
Özel Neşe Erberk Gündüz Bakımevi

Özel Neşe Erberk Gündüz Bakım Evi’nin 49. Şubesi Ünye’de açıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası dolayısıyla açılış, bayram havasında gerçekleşti.

Kurucu Klinik Psikolog Bahar Turgut Uzun “Neşe Erberk Eğitim Kurumları ailesi olarak felsefemiz eğitimi ciddiye alıyoruz, neşeyle öğreniyoruz.” dedi.

Açılışa katılan Neşe Erberk Eğitim Kurumları Kurucusu Neşe Erberk de,  okul öncesi eğitimde bilinçli velilerle 22 yıldır yürüdüklerini vurgulayarak, “Sizin gibi okul öncesi eğitim farkındalığı olan velilerle daha çok uzun yolumuz olacağına inanıyoruz.” diye konuştu. 

Neşe Erberk Gündüz Bakım Evi’nin 49. şubesi Ünye Devlet Sahil Yolu Gölevi Mahallesi Atik Otel mevkiinde açıldı.  Açılışa, Neşe Erberk Eğitim Kurumları Kurucusu Neşe Erbek ile çevre il ve ilçelerdeki Neşe Erberk Eğitim Kurumları’nın şube temsilcileri katıldı. 

-Açılış bayram havasında gerçekleşti -

Kuruculuğunu Klinik Psikolog Bahar Turgut Uzun ile Murat Uzun’un yaptığı Özel Neşe Erberk Gündüz Bakım Evi’nin açılışı, içinde bulunduğumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası dolayısıyla bayram havasında gerçekleşti. 

-“Eğitimi ciddiye alıyoruz, neşeyle öğreniyoruz” -

Kurucu Müdür Klinik Psikolog Bahar Turgut Uzun, mutlu çocuklar ve mutlu bireyler yetiştirmek hedefiyle Neşe Erberk Gündüz Bakım Evi’nin 49. Şubesini Ünye’ye kazandırmanın mutluluğu ve gururunu yaşadığını söyledi. 

Bahar Turgut Uzun, “Yapılan araştırmalara göre eğlenen beyinler daha fazla şeyi öğrenebiliyor, öğrenmeye daha açık oluyorlar. O yüzden biz Neşe Erberk Eğitim Kurumları ailesi olarak felsefemiz eğitimi ciddiye alıyoruz, neşeyle öğreniyoruz.” dedi. 

-“22 yıldır önce okul öncesi eğitimde bilinçli velilerle yol yürüyoruz” - 

Neşe Erberk Eğitim Kurumları Kurucusu Neşe Erberk, okul öncesi eğitimde bilinçli velilerle 22 yıldır yürüdüklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

 “22 yıldır ve şimdilik 49 Anaokulu ile okul öncesi eğitimde sizin gibi bilinçli velilerle güzel bir yola çıktık. Bu hikayenin başlangıcı aslında benim üçüz kızlarım. Şu an 24 yaşındalar ve onlarla başlayan bu güzel yolculukta sizin gibi okul öncesi eğitim farkındalığı olan velilerle daha çok uzun yolumuz olacağına inanıyoruz.” 

Açılışa katılan Ünye Belediye Başkanvekili Orhan Gürel, “Ünye’mizde böyle okul öncesi eğitim kurumlarına ihtiyaç var. Seçim çalışmalarımızda bizlerden de böyle talepler geliyor, o yüzden sizleri yürekten kutluyorum. Ünye Belediyesi olarak bu konuda üzerimize ne görev düşüyorsa sizlerin yanında yer alacamızı ifade ediyorum.” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Ünye Belediye Başkanvekili Orhan Gürel, Neşe Erberk Eğitim Kurumları Kurucusu Neşe Erberk ile Neşe Erberk Gündüz Bakım Evi Ünye Şubesi Kurucuları Klinik Psikolog Bahar Turgut  Uzun ile Murat Uzun kesti. 

Açılışta, okulun 2-6 yaş gurubu minik öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu dans ve müzik gösterileri renkli görüntüler oluştururken, palyaço gösterileri ve çeşitli etkinlikler gerçekleşti. Çocuklar gün boyu devam eden etkinliklerle keyif dolu bir gün geçirdi. 

-2-6 yaş grubu çocuklar özel donanımlı kavram sınıfları arasında rotasyon yaparak eğitim görüyor -

Özel Neşe Erberk Gündüz Bakım Evi’nde 2-6 yaş gurubundaki çocukların eğitimi klasik anaokulu kalıplarından çıkarılarak, çocukların doğuştan gelen yeteneklerini profesyonel eğitimciler desteğiyle fark edip, geliştirmek ve yönlendirmek hedefiyle tek sınıfta eğitim görmek yerine, branşlara göre özel donanımlı kavram sınıfları arasında rotasyon yaparak gerçekleşiyor. 

Uygun materyalle hazırlanmış sınıflarda 2-6 yaş gurubu öğrenciler, akademik olarak çocuk gelişimi eğitimi almış nitelikli sınıf öğretmenlerinin yanı sıra, konularında uzman branş öğretmenleri kadrosuyla Yoga, Mutfak Etkinliği, Okuma-Yazma Çalışmaları, Eğitici Oyun, Anadili Etkinliği, Ses Eğitimi, Müzik, Matematik Etkinliği, Kavram ve Yaratıcı Çalışmalar, El Sanatları, Proje Çalışmaları, Dikkat ve Algı Çalışmaları, Drama, Fen ve Doğa, İngilizce, Dans/Bale, Hareket ve Koordinasyon, Yaşam Becerileri etkinlikleri gerçekleştiriyor. 

Ünye Kent Haber 


  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 13.2 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 13.2 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54

Ordu

04.05.2024

  • İMSAK 03:35
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:30
  • İKİNDİ 16:22
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:08
https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593