Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, 6 Temmuz’da bir mağarada yürütülen arama-tarama faaliyetleri sırasında metan gazına maruz kalarak şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kani Obi’nin vasiyetinin yerine getirileceğini açıkladı.
Başkan Tepe, şehidin adının Şirinevler Mahallesi’nde yapımı süren bir parkta yaşatılacağını belirtti.
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, şehit Kani Obi’nin asker arkadaşına “Ben şehit olursam sosyal medya sayfaları, haber kanalları gibi her yerde paylaşsınlar” şeklinde bir vasiyet bıraktığını hatırlatarak, “Kani Obi’nin ismini yeni nesillere aktaracak bir adım atıyoruz. Şirinevler Mahallesi’nde yapımı devam eden parkımıza şehidimizin adını veriyoruz. Onun kahramanlığını unutturmayacağız” dedi.
Başkan Tepe, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını vurgulayarak, “Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak en büyük görevimizdir” ifadelerini kullandı.
Ünye Kent / Haber Merkezi
14155,46%0,76
42,69% 0,23
50,15% 0,06
5897,70% 0,71
9533,17% 2,62
Ordu
14.12.2025