Ünye Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün yaz kurslarına katılan öğrenciler ve aileleri, geleneksel hale gelen piknik etkinliğinde bir araya geldi. Gençlik Merkezi bahçesinde düzenlenen organizasyonda katılımcılar sohbet edip, kaynaşma fırsatı buldu.
Ailelerin evlerinde hazırladıkları yiyeceklerle katıldığı piknikte, öğrenciler ve veliler aynı sofrada buluşarak dayanışmanın örneklerinden birini sergiledi. Samimi ve sıcak bir atmosferde geçen etkinlik, günün ilerleyen saatlerine kadar sürdü.
Piknik boyunca çeşitli oyunlar oynayan çocuklar ve etkinliklere katılan aileler, birlikte vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı.
Ünye Gençlik Merkezi tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“GSB Yaz Kulübü etkinlikleri kapsamında Ünye Gençlik Merkezi’mizde gelenekselleşen pikniğimizi gerçekleştirdik. Gönüllere dokunan anılar, yüzlerde tebessüm, yüreklerde sıcaklık bırakan bu güzel günde gençlerimizle, ailelerimizle birlikte aynı melodide buluştuk.”
Etkinliğin sonunda katılımcılar, Gençlik Merkezi’ne teşekkür ederek bu tür buluşmaların devam etmesini diledi.
Ünye Kent /Haber Merkezi
10623,38%1,30
40,58% 0,02
46,63% -0,53
4311,73% -0,64
6924,72% -0,40
Ordu
31.07.2025