Ünye’deki su oyun parkı çocukların gözdesi oldu

Ünye’deki su oyun parkı çocukların gözdesi oldu

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye’ye kazandırılan su oyun parkı, yaz aylarında çocukların ilgisini çekiyor.

Ünye’de geçmiş yıllarda çocukların yazın eğlenebilecekleri, keyifli vakit geçirebilecekleri bir su oyun parkı talepleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından karşılandı. 

Başkan Güler’in desteğiyle ilçe sahilinde Atatürk Parkı yanındaki alana su oyun parkı yapılarak, Ünye’ye yeni bir alan kazandırıldı. Su oyun parkı, özellikle sıcak yaz günlerinde çocukların serinleyerek fiziksel aktivite yapmalarına olanak sağlıyor. Özellikle hafta sonları ve okul tatilinde yoğun ilgi gören park, çocukların uğramadan geçmediği bir mekan haline geldi.

Çocuklar, su oyun parkının büyütülerek yeni aktiviteler yapacakları bir alanı daha Ünye’ye kazandırması için Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler amcalarından talep etti. 

Ünye Kent / Haber Merkezi