Tarih: 14.06.2022 10:12

Vali Sonel, bir yetimi daha mutlu etti

Facebook Twitter Linked-in

İl genelinde tespit ettirdiği 2112 yetim ve öksüze gönderdiği mektubunun son cümlelerinde  onlara; ‘Annen ya da baban hayatta olsaydı özlemini çektiğin onlardan istediğin şey ne olurdu?’ yazarak isteklerini soran ve isteklerini çalışma arkadaşları ile hayırsever iş insanlarının da desteğini alarak yerine getiren Vali Tuncay Sonel, bu defa bir yetimi daha sevindirdi.

 

Vali Tuncay Sonel’in makam aracı 3 yaşındaki Ayaz Efe için sünnet aracı olarak süslendi. Vali Tuncay Sonel’in talimatıyla annesi ve kız kardeşleri ile birlikte  şehir turu yaparak, doyasıya eğlenen Ayaz Efe unutulmaz bir gün geçirdi. Küçük Ayaz’ın yaşadığı mutluluk ise görülmeye değerdi.

 

Vali Sonel’in jestinden dolayı oldukça duygulanan anne Naciye Uzun ise, “Sağolsun Sayın Valimiz bizleri onure  etti. Çok mutlu olduk, çok duygulandık. Allah razı olsun. Ayaz Efe’ye sünnet merasiminde makam aracını vermesi, bu  güzel organizasyonu yapması, gösterdiği yakın ilgi ve desteği dolayısıyla teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek, duygularını dile getirdi.

Ünye KENT Haber/Bülten




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —