MUHAMMED SIDDIK ÖZ


GAZZE'DE ÇOCUK BEBEK KALMAYINCAYA KADAR ATEŞKES YOK!muş!

Eski Kalem


Amerikalı Bay Coni BM Güvenlik konseyindeki oylamada RED oyu vererek VETO hakkını (!) kullanmış ve (Ateşe devam) demiş! Yani yazımızın başlığında gördüğünüz gibi "Gazze'de çocuk, bebek, kadın, erkek kalmayıncaya kadar ateşe devam !demiş. 

BİRLEŞMİŞ MİLLETLERDE VE GÜVENLİK KONSEYİNDE yapılan oylamalarda, görüşülen bir konuda ve yapılan oylamada yüzden çok ÜLKE (çoğunluk olarak insanlık adına yapılan bir oylamada kabul oyu kullansa bile) BM. kurucu beş üyeden tek bir tanesi bile (ABD, İNGİLTERE, RUSYA, FRANSA VE ÇİN) o, görüşülen konuda RED oyu kullansa (yani Veto etse ) o, görüşülen madde KABUL EDİLMEMİŞ SAYILIYOR. 

İşte Medeniyetin Beşiği (!) sayılan bu beş ülkenin ve tüm batı ülkelerinin ADALET anlayışı budur. Ve yıllardır bu sistem batıda böyle kabul görüyor ve böyle uygulanıyor. 

Gelelim Filistin’e/Gazze'ye; Siyonist (GAZZE KASABI ) NETENYAHU’nun yaptığı katliama DUR! demesi beklenen Biden (Bay BAYDIN) Filistin’e en büyük uçak gemisi ile geliyor, gülerek NETANYAHU’yu kucaklayıp tebrik ediyor ve ‘ATEŞEdevam et’ diyor, ‘Arkanda ben varım’ diyor. 

Son günlerde Hamas Mücahidleri ve Gassam Tugaylarının askerleri de özellikle geceleri ve bazen de gündüzleri yaptıkları ani baskın ve roketlerle siyonist kasaplarına epey zayiat veriyorlar. 

Kudüs TV-TRT-El CezireTV’leri de bunların görüntülerini ve karşı koyma haberlerini veriyor. Ancak bunlar sokak çatışmaları ve gece baskınlarını pek geçmiyor. Amerika'nın gönderdiği ve getirdiği bombaların yanında mücahidlerin ki devede kulak misali. (18 bin 500’ü geçen şehit var. Halen enkaz altındakiler hariç.) 

İsrail Siyonistleri'nin gece demeden gündüz demeden Müslümanları katletmeleri sürüyor. Dünyadaki sivil toplum örgütlerinin protesto miting ve yürüyüşleri, ne ABD’yi ve ne de batılı devletleri hiç mi hiç etkilemiyor. Batılı medya mensuplarından (70 ölen) gazeteciler için bile sesleri çıkmıyor. Herkes ABD’den çekiniyor, korkuyor. Durum meydanda. Tek yüksek ses yine bizim ülkemizden çıkıyor, o da durumu hiç değiştirmiyor.

İşin çok acı bir yanı da bizim devletimizden ne kadar yüksek ses çıksa da maalesef hiçbir eylem yok. Millet meclisindeki yeni SAADET/GELECEK grubunun, meclisteki iddia ve tespitlerinden, konuşmalarından anlaşıldığına göre; İsrail’in, alüminyum ve çelik ihtiyacının üçte ikisi bizim ülkemizden gidiyor, petrolü, gıda maddeleri yine bizim ülkemizden gidiyor, başka her türlü ihtiyaç malzemeleri yine öyle. 

Hem bağırıp çağırıyoruz, İsrail’i protesto ediyoruz, hem de bu hayati ihtiyaç maddelerini savaş boyunca İsrail’e gönderdik ve halen gönderiyoruz. 

Ne elçimizi çekebildik, ne bu ticaretimizi ve ne de diğer tüm ilişkilerimizi durdurabildik. Bizim korkumuz kimden?! Allah'tan korkun bire gafiller.!!!

Yine devrede ABD ve BATILI gayrimüslim devletlerle aramız bozulmasın, gerisi düzelir zahir, diye bekliyoruz. Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir(!) Bize dokumayan yılan bin yaşasın (!) Öyle mi? 

SES ÇOK! EYLEM YOK! YAZIKLAR OLSUN BİZE(!!!) ve HALİ PÜR MELALİMİZE VESSELAM.

YAZARLAR

https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593