MUHAMMET KIŞLA


Önce şu iki maçı kazanalım


Merzifon deplasmani öncesi kesin ve net ifadeyle o maçin bir beraberlik degil bir galibiyet maçi olmasi gerektigini söylemistim. Ligde kalmanin olmazsa olmaz maçi konumuna gelen bu maçin kazanilmasi Ünye 1957 Spor’un yeniden umutlanmasina neden oldu.

Yeni yönetimiyle ve yenilenen kadrosuyla ligin ikinci yarisina iyi baslayan Ünye 1957 Spor, üst üste aldigi iki galibiyetin hemen sonrasinda Osmancik Belediyespor yenilgisinin yasattigi travmayi önce Atakum deplasmaninda 1 puanla atmaya çalisirken iç sahada Niksar takimi karsisinda kaybettigi 2 puanla ümitlerin neredeyse yitirilmesine sebep oluyordu. Derken Merzifonspor karsisinda deplasmanda alinan farkli galibiyet yasanan travmayi notralize etti. Simdi üst üste iç sahada oynanacak iki maç ve alinmasi gereken 6 puan var. Her sey Ünye 1957 Spor’un elinde. Ya olacak ya olacak. Ligde kalmak istiyorsak bu iki maçi alip söyle derin bir nefesle kalan maçlara asilmaya devam.

Iç sahada oynanacak iki maçta taraftar destegine daha çok ihtiyaç olacak. Ligde rahat bir konumda degiliz. Bunu herkes iyi biliyor. Pazar günü önce Boyabat 1868 Spor karsisinda alinacak bir galibiyet bizi sezon basindan beri kurtulamadigimiz son iki basamaktan bir tik yukari atacak. Ardindan çok önemli bir Görelespor maçi var ki bu maçtan alinacak 3 puan bizi Sivas deplasmanina stressiz gitmemizin önünü açacak. Kalan 4 hafta rakipler zor da olsa en azindan alinacak puanlar bizim ligde kalmamizi saglayacak. Görünen o ki 24 – 25 puan toplayan ligde kalir gibi.

Pazar günü taraftar destegi ile Boyabat karsisinda alinacak bir galibiyetle insallah Görelespor maçina kadar rahat bir hazirlikla o maçi da kopartir bu takim. Bu saatten sonra yasanacak bir kayip yol kazasi asla olmaz, sonu çok hazin olur. Takimi, teknik ekibi, yönetimi ve taraftariyla önümüzde hem de kendi sahamizda iki tane maç. Kimse bize altin tepside puan vermez. Bilegimizin hakkiyla çikip kazaniriz olur biter.

             

YAZARLAR

https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593