HAKAN KORKMAZ


SAKIN BU SEÇİM KÜÇÜMSENMESİN!

arzkan68@hotmail.com


 

YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN …

Dün sabah öğrencilerin neşeyle okullarına gitmesi, servislerin ve velilerin yoğunluğu ile Orta Yılmazlar Mahallesi okullar bölgesinde olan radyomuzun sokaklarında sessizlik bitti.

Özlemişim öğrencileri..

Ama hatırlatayım.!

Ders aralarında okul dışına çıkan, öğle yemek molasında radyomuzun olduğu alana kadar gelen öğrenciler, umarım yedikleri ve içtiklerini sokağa atmazlar. 

10 metre ilerisinde çöp konteyneri olmasına rağmen, çöpe atmamaları çok çirkin bir manzara oluşturuyor.

Okul idareci ve öğretmenlerine bir kez de buradan çağrı yaparak, sokakları kirletmeme eğitimi de vermelerini rica ediyorum.

AK PARTİ ADAYLARI AÇIKLANDI

Adayları açıklaması sırasında “Benim çok sevdiğim Ünye’ye geldi sıra” diye anons yapan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya YILMAZ ile Başkan Hüseyin Tavlı arasında farklı bir sevgi oluştuğunu bir kez daha görmüş oldum.

İlçe Başkanlığından belediye başkanlığına giden süreçte oluşan ve sonrasında da artarak devam eden dostluk kendini hissettirdi.

Bazı ilçelerde değişen adaylar, kimilerine göre sürpriz oldu. 

Çaybaşı Belediye Başkan Adayı olarak İsmet YANIK’IN açıklanması, Numan Bey’e yakınlığıyla bilinen Hüseyin Semiz’in listeye konmaması, çok konuşuldu.

Perşembe için açıklanan Cihat ALBAYRAK ise, OBB içinden gelen ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü olarak kendini sevdirmiş kimliğiyle, ilçe belediye Başkan adayı olarak hemen sürece adapte oldu.

ENVER YILMAZ’I HAFİFE ALMAMAK GEREK..

Geçtiğimiz hafta Ali Bey ile birlikte katıldığımız Bir Konu Bir Konuk programında sorularımızı yanıtlayan İyi Parti’den Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz bu program sonrası, birçok Ordulunun fikrini değiştirdi desem, inanın.

Program soruları mükemmeldi. 

Hatta kolay kolay bir basın mensubunun yöneltemeyeceği cinsten sorular, tecrübemizle soruldu ve Başkan Adayı Yılmaz, yanıtlarıyla, kafalarda kuruntu haline gelmiş soruların yanıtını verdi ve ikna edici oldu.

2 saatlik program sadece Ünye ve Ordu değil, ülkenin birçok yerinde bulunan Ordulular tarafından ilgiyle izlendi. 

Hemen ardından Ünye Kent Gazetesi tecrübesiyle, haber başlıklarına dönüştürülerek,  gazete haberiyle okurlara ulaştı. Mensubu bulunduğum Kent ailesine teşekkür ediyorum.

Başkan adayı Enver YILMAZ karşısındakini etkiliyor. 

Muhalefeti de güçlü yapıyor. En az oy alır iddiası yaşanan Ünye’de kendini anlatacağını, olmadı 3 kere, tatmin edememişse 5-10 kere geleceğini ve kendisiyle alakalı  kuşkuları ortadan kaldıracağını söyleyerek, Ünye’ye önem verdiğini gösteriyor..

İlçe Adayı Ahmet ARPACIOĞLU ile uyumlu çalıştığının da sinyallerini veriyor.

Başkan Adayı Arpacıoğlu yeterince sahaya indi mi? Çok ses gelmiyor.

Şimdi ilçe adayları da açıklandığına göre uygun görürse Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Dr. M.Hilmi Güler ile de bir program yaparak sizlere aktarmak bizim görevimiz.

Zira Başkan Güler ne söyleyecek merak ediliyor.

Ben, Yeniden Refah Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Hayati Balcı’yı da ilgiyle izliyorum.

Sokak sokak gezerek, ivme kazanan bir trend yakaladı.

Ak Parti’den kaçacak oyların ev sahibi olmanın keyfini yaşıyor.

Ve..

Ünye Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hüseyin Tavlı ise kendinden emin..

Geçen seçimlerin aritmetiğinde çok bir düşüş yaşanmayacağını düşünerek çalışacağı görülüyor.

Yine de seçim bu ya.. 

Sürpriz yaşanmaması için sahada olmasına ihtiyaç var. Biz nasılsa buradayız. İzleyip değerlendiririz. 

Kalın sağlıcakla…

Ünyeli Hava Albay Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk ve kaza kırımında şehit olan pilot Emniyet Amiri Celil Güler’e Allah’tan rahmet, yaralı teknisyene acil şifalar diliyorum.

Şehitlerimizin mekânları cennet olsun.

YAZARLAR

https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593