MUHAMMED SIDDIK ÖZ


Ünye Müftülüğünden Süper Organizasyon

Muhammet Sıddık ÖZ “ ÖZ’ÜN SÖZÜ” (ESKİ KALEM)


Dört altı yaş Kuran Kursları yılsonu etkinlikleri Cuma günü kapalı spor salonunda coşkulu bir şekilde yapıldı.

Geçtiğimiz Cuma günü Ünye Kapalı Spor Salonu’nda Ünye Müftülüğü nün düzenlediği 4-6 yaş Kuran Kursları yılsonu Çocuk Şenliği ve etkinliği oldukça kalabalık veliler, halk ve protokol tarafından ilgi ve beğeni ile seyredildi.

    Ünye Çatalpınar/Ordulular Mahallesi İmam Hatibi Ayhan Şengül’ün sunuculuğunu yaptığı program Ünye Müftüsü Hüseyin OKUŞ’un açılış konuşması  sırasında minik 4-6 yaşındaki Kuran Kursu  öğrencilerine mikrofondan: “ÇOCUKLAR!..  SELAMÜNALEYKÜM” diye başlamasına minik öğrenciler hep bir ağızdan “AALEYKÜM SELAAAM BU NE GÜZEL KELAAM” diye karşılık vermeleri koskoca Kapalı Spor Salonunu adeta inletti/çınlattı!!! Daha sonra Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı bir selamlama konuşması yaptı. Arkasından Ünye yatılı Kuran Kursu öğrencisi Muhammed SERİN Kuranı kerimden bir bölüm tilavet etti/okudu. Çocuk korosu birkaç ilahi okudular. Minikler hep bir ağızdan Fatiha suresini okudular. Programda konuşmalar ve yapılan etkinlikler ve gösteriler arasında banttan yüksek volümle/sesle Selatü Selam nidaları salona ayrı bir bir manevi hava verdi.

Bu arada Salona girişte Minik öğrencilerin yaptıkları faaliyet ve etkinlikler de oldukça dikkat çekmişti

    Programın ikinci bölümünde TRT /Diyanet /TV Program yapımcısı tiyatro sanatçısı Hüseyin GONCAGÜL’ün gösteri ekibi Çeşitli eğitici ve eğlendirici gösterileriyle devam etti. Bu ekibin Cambaz gösterileri de oldukça hünerli ve zor olan atraksiyonları heyecanlı ve tam profesyonelce idi.

     Cuma günü öğleden önce saat:10.00 da başlayıp, 12.00 de biten bu başarılı ve çok beğenilen 4-6 yaş Kuran Kursu 

Yılsonu çocuk Şenliği etkinlikleri Oldukça başarılı ve anlamlı bir program oldu.

           Bu güzel Programın düzenlenmesinde Başta Müftümüz Hüseyin Okuş’u, Müf. Şub Müd. Adem Maral’ı, Diğer Müftülük personelini tebrik ediyorum.

    Asıl büyük sabır ve emekle 4 – 6 yaş Kuran Kursu öğrencilerini yetiştiren bayan kurs öğretmenlerini de gönülden kutluyor ve saygılar sunuyorum. Allah kendilerinden razı olsun.

YAZARLAR

https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593