İSMAİL SARI


VUR DAVULCU! GÜM… GÜM… GÜM!...

Eğitimci-Yazar


İsrail vuruyor, Filistinliler inliyor. Bölük börçük, Filistin bilmem ne lideri falanca, bilmem falanca lideri diye horozlanan yönetici karaktersizler de davul çalıp oynuyordur herhalde. İki ucu bir araya gelmeyen insan sürüsü, İsraillin bombaları altında kadın-kız, çoluk-çocuk, perişanları oynuyor ve helak oluyorlar. 

Yahudi milleti; Birbirini tutan, seven-sevilen ve birbirine sarmaş-dolaş bir millet değil; bölük- börçük, Dünyanın her tarafına yayılmış maddi çıkarlarını ön planda tutan perişan bir millet iken Osmanlıların ve biz Cumhuriyet Türkiye’sinin de desteği ile zoraki İsrail de bir araya gelerek Devlet kurmuş bir avuç Yahudi. Irkçılık, gözlerini bürümüş İngiliz siyasetinin kurbanları olarak bölük börçük olmuş Haniyecilier, arafatçılar, bilmem şunlar bunlar; Araplar bu perişan hallerinden yararlanarak birlik olabilmiş bir avuç Yahudi Amerika ve kefere sürüsü batılıların da alkış ve destekleri ile Arap Müslümanlara kan ağlatıyor. Yeni değil hoş, yıllardır böyle devam ediyor. Irkçılığın en sefil halinin esiri olmuş Araplar ise çoluk-çocuk yıllardır kan ağlıyor. Yani bir avuç Yahudi, Arap ırkçılığının esiri olmuş kocaman insan kitlesinin tepesinde vurdukça vuruyor. 

Bu satırları yazarken içerim kan ağlıyor ama ruhumda isyan ediyor. Güçsüzlükten değil, bölük- börçük olmadan perişanları oynayan Arap kabile devletçiklerinin, bir avuç İsrail faşizminin top sesleri altında ezilmesi onuruma dokunuyor. Netice de Din kardeşimiz. Yıllarca birlikte yaşadığımız insanlar.

Cumhuriyet Bayramının arifesinde; başı koparılmış ( Osmanlı yıkılmış), Köyünde-Kentinde karalar bağlayan Anadolu insanına önderlik ederek, baş olarak Osmanlının küllerinden Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran; başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını bir defa daha hayırla ve yâd ediyor, şükranlarımı sunuyor, bu necip millete Allah’ın yardımlarının daim olmasını diliyorum.

YAZARLAR

https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593