MUHAMMED SIDDIK ÖZ


YSV Yavuz Selim Vakfı Öğrenci Bekliyor

“Eski Kalem”


Kıymetli okurlarım, sağlık sorunlarım ve tedavilerimden ötürü uzunca bir zaman ara vermek zorunda kaldığım yazılarıma biraz aralıklı da olsa devam etmek arzusundayım. Bu yazıma Ünye’deki YSV Öğrenci Yurdu/Misafirhanesi yetkililerinin duyurusunu ben de sizlere duyurmak sureti ile başlamak istiyorum. 

                Şöyle bir açıklama yapılmış: Pandemi tehlikesi sırasında öğrenci kabulüne ara veren YSV Öğrenci Yurdu/Misafirhanesi bu öğretim yılında da dar gelirli aile öğrencilerine barınma hizmeti vermeye ÜCRETSİZ olarak devam edecek. Kayıtlarımız Ekim ayı sonuna kadar sürecektir. 

                Geçmiş yıllarda özellikle İHL öğrencileri ağırlıklı olmak kaydı ile yurt ve misafirhane hizmeti veren Yavuz Selim Vakfı Öğrenci Yurdu ve Misafirhanemiz yeterli öğrenci müracatı olursa bu yıl da özellikle dar gelirli ailelerin öğrencilerine barınma hizmeti verecektir. Bu öğrencilerin velileri ile birlikte YSV yurdumuza başvurmaları halinde durumları incelenerek kayıtları yapılmaktadır. Ekim ayı sonunda başvurular değerlendirilip öğrencilerin kabulü gerçekleştirilecektir. 

                Öğrenci kabulünde İHL Ortaokulu son sınıflarda okuyanlar, İHL Lise öğrencileri ve tüm lise öğrencilerinin başvuruları dikkate alınacaktır. Ayrıca Ünye’mizde bulunan İİBF İktisadi İdari İlimler Fakültesi öğrencileri ve Yüksek Okul öğrencilerinden karma olmak şartı ile özel şartlara (YSV özel şartları) uygun öğrencilerin başvuruları beklenmektedir. 

                Yapılacak özel görüşmelerle bu tip öğrenciler tespit edilip yurda yerleştirme işlemleri devam edecektir. Ünye Fevzi Çakmak Mahallesi Onur ve Tamirhane Sokaktaki YSV Yurt ve Misafirhanesi bu konuda çalışmalarını sürdürmektedir. Başvurular beklenmektedir. 

Yine kalın sağlıcakla… 

                

YAZARLAR

https://www.facebook.com/%C3%9Cnye-Kent-Ofset-106507792092593